080 1037  

Predstavitve in moderiranje za profesionalce
Za uspešno predstavitev in profesionalno moderiranje so na voljo praktični pripomočki, ki govorcem olajšajo posredovanje informacij in prepričevanje. Dobra predstavitev lastnega podjetja postaja vse pomembnejša. Stranke ocenjujejo podjetje tudi glede na način njegove predstavitve, na primer pri predstavljanju novih poslovnih idej ali splošnih informacij za stranke in zaposlene. Bolj kot so pripomočki za predstavitve profesionalni, toliko privlačnejše so informacije za poslušalce. Sredstva za predstavitev morajo biti čim kakovostnejša in sodobna. Z njimi lahko dobre in obetavne ideje tudi ustrezno predstavite. Pozitiven odziv bo zagotovljen. Izdelkov za uspešno predstavitev pa ne potrebujemo samo v podjetjih in politiki. Tudi pri neposrednem trženju, prodaji in promociji izdelkov so pripomočki za moderiranje, zasloni in druge oblike prikazov v veliko pomoč.

Najboljši izdelki za uspešno predstavitev
Pri izbiranju ustreznih izdelkov za predstavitve je treba najprej določiti, ali bo pripomoček namenjen trajnemu prikazovanju informacij, tako da bo strankam in zaposlenim vedno na voljo, ali pa gre za moderirano predstavitev, ki jo izvajamo neposredno pred stranko. Za trajno predstavitev so primerne stenske table ali vitrine. Prednost kakovostnih stenskih tabel je, da lahko informacijski material hitro menjamo in ga zato ustrezno predstavimo. Če pa želimo razstaviti blago ali predmete z večjo vrednostjo, so bolj primerne vitrine. Te poudarjajo privlačnost in pomembnost predstavljenega blaga ali informacij. Za neposredno predstavitev strankam so najprimernejša stojala za liste papirja ali pulti. Z njimi lahko predstavitev profesionalno izpeljete. Za uspešne predstavitve so odlični tudi najnovejši projekcijski aparati. V naši spletni trgovini najdete najboljše izdelke za predstavitve, moderiranje in informiranje. Ustrezno dodatno opremo za stenske table in stojala za liste papirja najdete v zavihku z istim imenom pod izdelki.

Predstavitve in moderiranje

Dobro veste, da prvega vtisa ni mogoče popraviti. Enako velja za predstavitve in moderiranje. Preden vaše predavanje preplavijo razna mašila in komentarji v smislu: ''kje sem že ostal/ostala'', raje posezite po naših proizvodih in se na naslednjo predstavitev ali moderiranje pripravite kot pravi strokovnjaki!
Naše kategorije izdelkov
Dodatna oprema za bele table
Ali ste pripravljeni na naslednjo možgansko nevihto? Ne, ker še nimate ustreznih ...
Držala za prospekte, oglaševalska stojala
Brez stojal za prospekte, oglaševalskih stojal in držal za prospekte bi na tem ...
Flipcharti, stene za moderiranje
Središče številnih pogovorov so stene za moderiranje. Ne glede na to, ali ...
Kovčki za moderiranje
Kovčki za moderiranje želijo, da jih opazite! Običajno jih uporabimo, kadar je ...
Načrtovalne table
Načrtovalne table ali planerji nudijo tisto, kar v vsakdanjem delovniku ...
Pisalniki
Globoko vdihnite. Osredotočite se. In začnite! Vsak govor in vsako predavanje ...
Platna
Tolikšne pozornosti so deležni le redki: platna ali projekcijska platna ne smejo ...
Projekcijski vozički
Dovolite, da vam predstavimo naše premične pomočnike in spremljevalce za vašo ...
Steklene omarice, vitrine
Kdo, kaj, kdaj, kje? Steklene omarice in omarice za obvestila so prisotne ...
Stenske table, oglasne deske
Bele table in oglasne deske so preživele – in to še kako! Programska oprema za ...
Stojala za liste papirja
Vodite živahen pogovor, vaši kolegi pa v sobi drug čez drugega posredujejo svoja ...
Vitrine
Pridi sem in si me oglej! Naše vitrine so tako lepe, da bi jih lahko samo ...
Primerjava izdelkov