Predelne stene, elementi za predelitev prostora

Odkrijte najgospodarnejšo rešitev za prilagodljivo ureditev prostora in delovnega mesta: predelne stene in elemente za predelitev prostora. S hitro postavitvijo in preureditvijo lahko posamezne stene takoj zagotovijo zasebnost, močno zmanjšajo moteč hrup in učinkovito poskrbijo za to, da se boste laže osredotočili na delo.

V kategoriji Predelne stene, elementi za predelitev prostora boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, eurokraft basic, magnetoplan, ANKE.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 155

Predelne stene in elementi za predelitev prostora – toliko zasebnosti pač mora biti!Ali ste že kdaj v prenatrpani veliki pisarni pokušali opraviti miren pogovor s stranko? Ali se skoncentrirati ob nenehnem zvonjenju telefonov? Potem veste, zakaj so predelne stene in elementi za predelitev prostora ene najpomembnejših in najpametnejših rešitev za sodobno pisarniško opremo. Tudi v delavnici in industriji naše prilagodljive predelne stene v delovnik vnesejo več miru in reda.Kakšno nalogo opravljajo predelne stene in elementi za predelitev prostora v podjetju?Naše predelne stene in elementi za predelitev prostora v skupini izdelkov za pisarno prenašajo koncept naših prostorskih sistemov za velika skladišča in proizvodne hale v upravni trakt: nudijo vam možnost, da odprt tloris prilagodite prostorskim in ureditvenim zahtevam, in hkrati izničijo pomanjkljivosti strukture odprtih prostorov:  • Pomanjkanje zasebnosti – še posebej v velikih pisarnah – lahko zmanjšate z neprozornimi predelnimi stenami, ki absorbirajo zvok.

  • Elegantni sistemi pomičnih sten in paravanov optično razdelijo prostor in ga umirijo, ne da bi vplivali na odprtost načrtovalne zasnove.

  • Stene za predstavitve nudijo omejeno površino za predstavitve podjetja – na primer tudi na sejemskih predstavitvah.

  • Če se zaradi projekta spremenijo prostorske zahteve in sestava skupine, lahko s predelnimi stenami ustvarite delovna območja, ne da bi vam bilo treba najprej poiskati primeren prostor.


Zaradi tega so predelne stene sodoben odgovor na spremenjen delovni svet: vedno se lahko prilagodijo načrtu in z malo posegi ločijo določeno delovno območje ter ga z ustreznim pisarniškim pohištvom razširijo ali pomanjšajo.Poleg tega je mogoče z njimi vzpostaviti razumno ravnovesje med mirnim delovnim ozračjem in tesnim skupinskim delom ter ob tem izpolniti pomembne zahteve zakonodaje o varstvu pri delu v zvezi z obremenitvijo zaradi hrupa.Kakšne predelne stene obstajajo in za kaj so primerni posamezni modeli?V vsakem primeru se izplača, da med našo ponudbo predelnih sten in elementov za predelitev prostora izbirate v skladu z določenimi stališči:  • (Satinirano) steklo za pomične stene in paravane ustvarja idealno mešanico visoke reprezentančnosti, večje zasebnosti in zasnove odprtega prostora.

  • Sistemi zvočno izoliranih predelnih sten Premium so nepogrešljivi zlasti v pisarnah, kjer se opravi veliko razgovorov. Sem spadajo na primer klicni centri, uredništva ali pisarne s pogostimi obiski strank.

  • Paravani s tekstilno prevleko ali druge predelne stene z neprozorno prevleko lahko na primer skrijejo neugledne odlagalne površine v odprti pisarni ali celo prikrijejo začasno skladišče na sejemskih stojnicah.

  • Posamezni elementi za zvočno izolacijo za neposredno uporabo na pisalni mizi zagotavljajo manj hrupa (med telefoniranjem), hkrati pa dopuščajo intenzivne pogovore med bližnjimi sogovorniki. To je za skupno delo pri projektih nujno potrebno.

  • Stene za predstavitve predelijo prostor in jih lahko hkrati uporabite kot površine za predstavitev svojega podjetja. Na sejmih zavzamejo ravno toliko prostora kot informacijske ali spominske table v pisarni.


Še en nasvet: številne naše predelne stene je mogoče posamezno združiti z uspešnim prostorskim konceptom. In to celo brez orodja. Na kaj morate biti pri tem pozorni, izveste iz primerov v naših nasvetih za nakupovanje za pomoč pri predelnih stenah Connect.Ali obstaja kakšna rešitev tudi za občutljiva delovna območja, kot je čisti prostor ali delavnica?Pomične stene niso sodobna prostorska rešitev le za pisarno, temveč so uporabne tudi v delavnici in industriji. Seveda pa morajo te izvedbe ustrezati visokim zahtevam glede oblike površine, robustnosti in absorpcije zvoka.Izbirate lahko med številnimi možnostmi in se odločite za naše industrijske predelne stene iz robustne pločevine z luknjami s posebno zvočno izolativno ploščo. Ta rešitev je najprimernejša za ločevanje posameznih območij v delavnici za zaščito pred hrupom. Če želite prilagodljivo urediti pisarno v hali ali podobne prostore, imamo v naši ponudbi tudi za to ustrezne sisteme predelnih sten.Če imate še bolj individualne želje ali potrebujete rešitev za občutljiva območja, kot je na primer čisti prostor, vam priporočamo, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam. To naredite tudi v primeru, da imate vprašanja glede naše ponudbe izdelkov. Tudi če vas zanima, kako lahko v svojem podjetju vzpostavite prostorsko prilagodljivost s predelnimi stenami, stoli in mizami, imamo za vas pripravljen odgovor.