Nivojski vozički

Več reda, več prostora, več preglednosti – vse to celo na petih nivojih. Ne govorimo o novi stanovanjski zgradbi, ampak o vašem novem nivojskem vozičku, na primer za delavnico. Enako kot pri velikopotezno zgrajenih stanovanjih pa tudi ti pomični pripomočki nudijo vse, kar potrebujete. Na voljo so v številnih velikostih, izvedbah in nosilnostih.

V kategoriji Nivojski vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, eurokraft pro, HelgeNyberg, Treston, Gmöhling, eurokraft basic, KS Tools.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 93

Nivojski vozički: nepogrešljivi multitalenti na vseh nivojihUčinkovitost dela se veča skladno s kakovostjo vseh relevantnih dejavnikov. Nivojski vozički podjetja kaiserkraft bodo vas in vaše zaposlene podprli pri tem, da boste lahko vsak dan delali kar najbolje. Detajli predstavljajo veliko razliko, ko gre za mobilnost raznoraznega materiala. Vsaka podrobnost je pomembna, če je treba olajšati delo in pospešiti postopke, ne glede, ali uporabljate servirne, montažne ali prilagodljive regalne vozičke. Pri tem pa igra varnost vedno pomembno vlogo.Oblika sledi funkciji: nivojski vozički so zasnovani za različna področja uporabeKonstrukcija je odvisna od namena. Pri komisioniranju lahko transportno blago enostavno pomikate noter in ven na vodoravno pritrjenih, gladkih regalnih policah. Police lahko posamično snamete in jih namestite na želeno višino, da se prilagodijo velikosti tovora, na primer zabojev in paketov. Poševno pritrjene regalne police omogočajo boljšo preglednost in olajšajo dostop do odprtih posod za majhne dele. Če pa kaj uide iz posode, bo jekleni rob preprečil, da bi predmet padel na tla.Iščete voziček s stranicami za uporabo v proizvodnji? Pomožni montažni voziček združuje mobilnost s trdnostjo in strukturo. Praškasto lakirana jeklena konstrukcija veliko zdrži in nič hudega ne bo, če se na koritastih policah z robom kdaj prevrne kakšna plastenka s strojnim oljem. Zahteve in možnosti uporabe so res številne, zato je veliko tudi različnih izvedb nivojskih vozičkov.Lahka ali težka kategorija – enostavna uporaba je zanesljivaNivojski vozički so vsestranski pripomočki, kakršne potrebuje vsako podjetje. Idealni so za komisioniranje, praktični za vmesno skladiščenje in kot po meri narejeni za varen transport blaga, vse od sestavnih delov do pisarniškega materiala. Vrtljiva kolesa z dvojno zavoro in fiksna kolesa zagotavljajo dobro usmerjanje tudi takrat, ko nosilnost dosega 250 kg. Voziček dostavimo razstavljen, vendar sestavljanje ni nobena težava. Za piko na i lahko nivojski voziček za majhno doplačilo naročite v želeni RAL-barvi. Torej, za kateri model se boste odločili? Obrnite se na nas, pomagamo vam pri izbiri.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Vozički za prevoz vreč | Aluminijasti transportni zaboji | Zložljive kartonske škatle | Dvižni pripomočki | Navozni klini | Pisemske tehtnice | Servisni vozički EUROKRAFTpro | Pomični okvirji magnetoplan