Smetnjaki

Ta stvar je pa samo še za v smeti! Vendar je ne smete odvreči kamor koli, ampak v smetnjak ali ustrezen koš za odpadke. V spletni trgovini kaiserkraft boste našli majhne in velike smetnjake za industrijo, delavnice in podjetja – od velikih ali sistemskih smetnjakov do smetnjakov EUROKRAFT, ki so posebej praktični, priročni in ergonomski.

V kategoriji Smetnjaki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Gmöhling, VAR, Kongamek, Rubbermaid, rothopro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 62

Robustni smetnjaki in posode za učinkovito ločevanje odpadkovSama sivina? Nič čudnega, če se pri ločevanju odpadkov pogosto zmedete. Naši raznobarvni smetnjaki vam bodo pomagali pri praznjenju zbiralnikov surovin in košev za smeti. Zeleni so namenjeni biološkim odpadkom, modri papirju, rumeni pa umetnim masam – z barvastimi posodami za odpadke boste imeli dober pregled in razvrščanje bo šlo kar samo od sebe. Če pa si želite še več raznolikosti, ponujamo tudi antracitne smetnjake.Naši smetnjaki in koši za smeti lahko v kakršnem koli vremenu stojijo na prostem, saj so izdelani iz temperaturno obstojne umetne mase, ki je odporna proti kemikalijam in primerna za dolgotrajno uporabo. Ker je lahka, so tudi polni smetnjaki enostavni za pomikanje. Blažilnik sunka pri pokrovu pa zmanjša hrup.Od velikih do majhnih: smetnjaki za vsak namenOd posod za industrijske odpadke do smetnjaka za preostale odpadke in odpadni papir: ustrezna velikost smetnjaka je odvisna od količine odpadkov, ki nastajajo v podjetju. V spletni trgovini kaiserkraft boste našli posode za smeti različnih velikosti. Naročite lahko na primer smetnjake s prostornino več kot 600 ali 1000 litrov.Za posebne zahteve: smetnjaki z zaklepanjem in ognjevarni koši za odpadkeNekateri odpadki se lahko vnamejo, zato zanje priporočamo smetnjake iz vroče cinkane jeklene pločevine. Ti bodo celo pri oljnatih odpadkih poskrbeli za varnost, poleg tega pa so še lepega videza.Če v svojem smetnjaku ne želite tujih odpadkov, izberite model z zaklepanjem. S ključavnico boste preprečili nepooblaščenim osebam, da bi smeti odlagale v vaš smetnjak. Če pa se ta nemara prevrne, bo vsebina ostala v njem. Včasih je treba zavreči tudi dokumente, ki jih ne smejo videti ne sosedje ne kolegi. Smetnjaki za papir z režo za vstavljanje zagotavljajo, da bodo občutljivi odpadki ostali na varnem.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Oznake parkirišč | Prekucna korita | Koši za smeti | Sesalniki za tla | Uničevalniki dokumentov | Stenski pepelniki | Koši za smeti Hailo