Znamka
Višina [mm]
340
340
1650
1650
-
Barva

Smetnjaki

Ta stvar je pa samo še za v smeti! Vendar je ne smete odvreči kamor koli, ampak v smetnjak ali ustrezen koš za odpadke. Ponujamo velike smetnjake, sistemske smetnjake in smetnjake EUROKRAFT, ki so še posebej funkcionalni, priročni in ergonomski.

V kategoriji Smetnjaki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Gmöhling, Kongamek, VAR, rothopro, Rubbermaid.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 61
Pogled:

Robustni smetnjaki in koši za odpadke različnih barv za enotno ločevanje odpadkovSama sivina? Nič čudnega, da se pri ločevanju odpadkov pogosto zmedete. Naši raznobarvni smetnjaki vam bodo pomagali pri preglednem praznjenju zbiralnikov surovin in košev za smeti. Zeleni so namenjeni biološkim odpadkom, modri papirju, rumeni umetni masi … Tako bo razvrščanje steklo kar samo od sebe. Če pa si želite še več barv, ponujamo tudi antracitne smetnjake.Naši smetnjaki lahko v kakršnem koli vremenu stojijo na prostem, saj so izdelani iz temperaturno obstojne umetne mase, ki je odporna proti kemikalijam in primerna za dolgotrajno uporabo. Ker je lahka, so tudi polni smetnjaki enostavni za pomikanje. Blažilnik sunka pri pokrovu pa zmanjša hrup.
Za posebne zahteve: ognjevarni koši za odpadke z zaklepanjemNekateri odpadki se lahko vnamejo, zato zanje priporočamo smetnjake iz vroče cinkane jeklene pločevine. Ti bodo celo pri oljnatih odpadkih poskrbeli za varnost, poleg tega pa so še lepega videza – tudi nepobarvani.Dodatno varnost prinaša tudi možnost zaklepanja. S ključavnico preprečite tujim osebam, da bi smeti odlagale v vaš koš. Če pa se ta nemara prevrne, bo vsebina ostala v njem. Včasih je treba zavreči tudi dokumente, ki jih ne smejo videti ne sosedje ne kolegi. Smetnjaki za papir z režo za vnos zagotavljajo, da bodo občutljivi odpadki ostali na varnem.