Ploski vozički

Paketi, gore fasciklov, težki predmeti in stroji – kdo pri vas prenaša vse te stvari? Upamo, da transportni voziček kaiserkraft. Če ni tako, je sedaj skrajni čas, da si priskrbite ta prilagodljivi in trdni transportni pripomoček. Za najtežje primere pa so na voljo transportni vozički z električnim modulom.

V kategoriji Ploski vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, HelgeNyberg, MATADOR, PRESTAR, B.PRO.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 138

Transportni vozički – okretni in vsestranskiŽelite, da je vaš novi voziček ozek in okreten? Ali raje izredno nosilen in močan? Pri nas dobite obe vrsti transportnih vozičkov, odvisno od tega, ali želite transportirati dokumente ali rezervoarje in sode. V nadaljevanju vam bomo pojasnili še druge razlike med modeli.Kje lahko uporabljate ploske vozičke?Transportni vozički so preprosta kombinacija plošče, koles in potisnega ročaja ter vsestransko uporabni v skladišču, proizvodnji ali upravi. Priljubljeni so tudi zaradi svoje okretnosti. Ker imajo kolesa s krogličnimi ležaji, lahko ploske vozičke kaiserkraft odlično usmerjate tudi po ozkih hodnikih in vrtite na mestu.Lahek ali težek, zložljiv, s stranicami – nasveti za izbiroIščete transportni voziček za prevažanje papirjev v pisarni? Priporočamo manjše in lažje modele iz aluminija. Zložljiv potisni ročaj in kolesa zmanjšajo potreben prostor za shranjevanje. Voziček samo zložite in ga shranite na primer za vrata.Potrebujete novi voziček za uporabo v skladišču in za transport težkih zabojev za zlaganje ali sestavnih delov? Naši ploski vozički za velike obremenitve imajo nosilnost več kot eno tono. Za komisioniranje so idealni nakupovalni vozički z dvema nivojema: zgornji za lažje, spodnji pa za nekoliko težje predmete. Z njim greste lahko tudi po nakupih, čeprav je seveda bolje, da uporabite voziček iz trgovine.Da lažji predmeti ne bi padali z vozička, ponujamo transportne vozičke s stranicami, po želji dvema, tremi ali štirimi. Tako blago ostane na vozičku in je zaščiteno. Vam ni do vlečenja? Ploski voziček z električnim modulom lahko udobno upravljate z daljinskim upravljalnikom, povsem brez naprezanja.Polna guma ali zračnice? Razlike med kolesiTransportni voziček je po cele dni na nogah, no, na kolesih. Izbira ustreznih koles je zato odločilna za dobro delovanje. Kolesa iz polne gume so zares vsestranska in poskrbijo za gladko pomikanje tudi na slabših tleh. Zračnice pa imajo boljše blaženje, zato omogočijo dodatno zaščito občutljivega blaga. Na voljo so tudi kolesa iz zelo odpornega poliuretana in poliamida.Praktičen dodatek je dvojna zavora, ki zaščiti voziček pred nehotenimi premiki v vse smeri.Imate še kakšne dodatne želje?Obrnite se na nas. V podjetju kaiserkraft smo specializirani za individualne rešitve za največjo učinkovitost. To ne velja samo za transportne priprave in vozičke, temveč tudi za številne druge izdelke za opremo podjetja.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Pisemske tehtnice | Trak za mokro lepljenje | Paletni vozički | Kanistri | Kolesa za transportne naprave | Transportni kovčki | Pomični okvirji magnetoplan