Enote za zlaganje

Praktične možnosti shranjevanja za najrazličnejše majhne dele in blago: zaboji za zlaganje. Najprimernejši za transport in odpremo. Na voljo v najrazličnejših velikostih in številnih barvah, s pokrovom ali brez njega. Zaboji za zlaganje so kot pravi prostorski čudež najprimernejša rešitev za vse, kar zahteva urejenost in preglednost.

V kategoriji Enote za zlaganje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: BITO, eurokraft pro, mauser, ZARGES, CEMO, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 369

Zaboji za zlaganje za prostorsko varčno shranjevanjeNimate več prostora za shranjevanje? Izkoristite skladišče v višino. Z našimi škatlami za shranjevanje bodo zaposleni hitro ustvarili visoke skladovnice. Pri nas dobite ustrezno škatlo za blago, orodje ali dodatno opremo.Nalaganje v višino – čisto enostavno z našimi zaboji za zlaganjeV trgovini kaiserkraft najdete zaboje za zlaganje različnih velikosti in izvedb: s pokrovom ali brez, z naluknjanimi ali polnimi stenami, v obliki košare ali za velike obremenitve. Za živilsko industrijo so ustrezne različice, primerne za živila, jeklene škatle pa imajo veliko nosilnost.Kaj je skupnega našim zabojem za zlaganje? Na primer njihova prilagodljivost in robustnost. Standardne mere omogočajo optimalni izkoristek obstoječega prostora na tleh in paletah. Če se odločite za paleto, potrebujete samo viličar ali dvižni voziček, s katerim boste lahko prestavljali skladovnico.Zaboji za zlaganje: za dobro preglednostNalaganje v višino zahteva določeno mero urejenosti, da se zaposleni lahko znajdejo v skladišču. Zato v trgovini kaiserkraft dobite zaboje za zlaganje različnih barv, vstavne posode, napise in etikete ter drugo dodatno opremo. Pokrovi pa zaščitijo vsebino pred prahom, vlago in tujki.Ne veste, ali bi vam bolj ustrezala vsestranska škatla iz umetne mase ali pa jeklen ali zložljiv zaboj? Z veseljem vam pomagamo pri nalaganju in vseh drugih vprašanjih o opremi skladišča in podjetja.