080 1037  

Dobra oprema skupnih prostorov je ključna za oddih pri delu
Z izbrano opremo družabnih prostorov dokažete, da cenite svoje zaposlene. Takšni prostori poleg tega omogočajo druženje v sproščenem ozračju, kar pospeši delovne procese, spodbuja nastanek novih idej in olajša komunikacijo. Ti prostori so v prvi vrsti namenjeni odmorom med delom. V tem času se zaposleni odpočijejo in najedo. Funkcionalni prostori za odmore naj zato vsebujejo tudi kuhinjo. Prostori za druženje pa morajo biti opremljeni z ustreznimi sedeži. V bližini teh prostorov naj bodo tudi naprave za registracijo delovnega časa v podjetju. Pri opremljanju skupnih prostorov je pomembno izbrati prijetno in usklajeno pohištvo. Udobno pohištvo namreč ustvari sproščeno ozračje in omogoči, da si zaposleni med odmori zares odpočijejo. Odvisno od tega, komu so prostori namenjeni in kdo vstopa vanje, lahko oprema obsega zgolj nekaj preprostih sedežev, morda televizijo, lahko pa uredite celo manjše športno igrišče. Območje za preživljanje odmorov je lahko urejeno tudi zunaj.
Oprema skupnih prostorov – strokoven dizajn
Tudi družabni prostori so lahko dobro organizirani. Pravilna oprema prostorov za druženje in preživljanje odmorov ima veliko vlogo. Takšna oprema obsega številne izdelke, vse od pravilnih talnih oblog pa do naprav za registracijo časa. Optimalna izbira izdelkov bo zagotovila varnost in dobro počutje zaposlenih v podjetju. Pri tem ne smemo pozabiti na predpise in standarde, da bodo prostori ustrezali različnim situacijam. Velik del skupnih prostorov v podjetju predstavljajo garderobe in oblačilnice. Smotrna in usklajena oprema teh prostorov obsega garderobne omare in omare s predelki z zaklepanjem za varno shranjevanje vrednih predmetov in oblačil. Na voljo so različne garderobne omare, predelki z zaklepanjem, jeklene omare in garderobno pohištvo. To območje mora imeti tudi ustrezne talne obloge in predpražnike. Dobro vidna in dostopna omarica z ustrezno prvo pomočjo omogoča ustrezno prvo pomoč pri poškodbah. Vsebina mora ustrezati veljavnim predpisom DIN, da v nujnih primerih lahko nudimo čim boljšo pomoč. Pri izbiranju opreme za družabne prostore se lahko zanesete na kakovostne izdelke iz naše spletne trgovine.

Oprema skupnih prostorov

Želite, da se vaši zaposleni počutijo dobro? Pred strankami in poslovnimi partnerji želite pustiti dober vtis? Veliko dajete na slog in kakovost? Torej ste na pravem mestu, če želite urediti svoje družabne prostore. Garderobe, bivalne prostore in poslovne prostore uredite po svojih željah!
Naše kategorije izdelkov
Garderobe
Vse je odvisno od podrobnosti! To ni edini razlog, zakaj ne smete nikoli ...
Garderobne klopi
Šele, ko jih ni, opazimo, koliko udobja pravzaprav nudijo: garderobne klopi! Mi ...
Garderobne omare, predelki z zaklepanjem
Zaupamo jim veliko, naše torbice, naša oblačila in pogosto celo naše ...
Obloge za mokre prostore
Bakterije in glive ne bodo imele pogojev za preživetje ob porabi naših oblog za ...
Okrasni lonci, vaze
Okrasni lonci in vaze so znanost zase: veliki ali majhni, nizki ali visoki, iz ...
Oprema za umivalnice
Tukaj boste našli vse za sanitarije, pa tudi za higienske prostore na delovnem ...
Predpražniki za prestrezanje umazanije
Aplavz za naše predpražnike za prestrezanje umazanije! Absorbirajo umazanijo in ...
Prva pomoč
Odlično pripravljeni za nujne primere – z našimi proizvodi s področja prve ...
Umetne rastline
''Ali so prave?'' Če se odločite za eno od naših umetnih rastlin, boste to ...
Ure, registracija časa
Nobena soba za razgovore, noben bivalni prostor in nobena čakalnica ni popolna ...
Primerjava izdelkov