Stojala za vreče za smeti, držala za vreče za smeti

Bi radi poskrbeli za večjo čistočo? Postavite držala in stojala za vreče za smeti, ki vam bodo močno olajšala ločevanje odpadkov.

V kategoriji Stojala za vreče za smeti, držala za vreče za smeti boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, VAR, eurokraft basic, Hailo, Kongamek, Rubbermaid.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 63

Stojala in držala za vreče za smeti: prilagodljiva in čista alternativa košem za smetiSamo čista proizvodnja bo dobro delovala. Zato ponujamo raznolike koše za smeti za vsa področja podjetja. Povsod, kjer želite prostorsko varčno zbirati odpadke, so stojala in držala za vreče za smeti zares praktična izbira. Osredotočajo se na bistvo – veliko prostornino za odpadke in varno odstranjevanje.Kakšne so prednosti držala za vreče za smeti?Stojalo za vreče za smeti ima jasno nalogo: ponuja čisto in udobno možnost za odlaganje odpadkov v temu namenjeno vrečo za smeti. Nič več, nič manj. Ker vreče ne omejuje kovinska ali plastična stena, jo lahko bolj napolnite, kot je to mogoče v klasičnih koših za smeti.Namesto da bi morali polno vrečo za smeti previdno vzeti iz držala, da se ne strže, jo lahko pri stojalih enostavno snamete iz vpenjalnega držala in jo odstranite s strani. Lahko pa stojalo celo dvignete nad vrečo.Zaradi teh učinkovitih kombinacij stojal in držal z odprtino za vnos smeti potrebuje držalo za vreče manjšo stojno površino kot vedro za smeti ali koš za papir s primerljivo prostornino za shranjevanje. Korist od tega bodo imela predvsem področja, kjer nastaja velika količina smeti, prostora pa je manj, na primer v kuhinji v gastronomiji.Takšna konstrukcija ima tudi nižjo težo – zato lahko številna držala za vreče za smeti enostavno premikate s pomočjo koles. Zaradi tega so idealna za uporabo pri vzdrževanju in čiščenju prostorov.Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu stojala za vreče za smeti?Naša ponudba izdelkov za odstranjevanje odpadkov je oblikovana glede na višino stroškov in prostornino za odlaganje. Osnovne rešitve s standardno prostornino do 120 l so primerne za zbirna mesta s povprečno količino in nižjo hitrostjo nastajanja odpadkov.V kuhinji ali podobnih področjih, kjer se stojalo hitro napolni s težkimi odpadki in je treba vrečo pogosto menjavati, uporabite stabilna stojala za vreče za smeti z ustrezno večjo prostornino.Pomembno je tudi to, katere vrste odpadkov nastajajo. Za ločevanje surovin uporabite držala za vreče za smeti z dvojnimi ali trojnimi stojali različnih barv. Za smeti z veliko prostornino potrebujete različice z zelo velikimi odprtinami za odlaganje.Nasvet: stojalo za vreče za smeti se mora prilagoditi odpadkom, ki nastajajo – in ne obratno. Če potrebujete pomoč pri izbiri ustreznega izdelka, se obrnite na nas!