080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva table
Lastnost
Oprema
Površina
Širina
Tip izdelka
Višina
 

Oglasne deske

Oglasne deske so praktične in ustrezajo raznolikim vsakodnevnim potrebam: so odlično mesto za obvestila, ideje, delovne načrte … in vse drugo, kar si še lahko zamislite. Kupite oglasno desko zdaj!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 32
| | |
MAUL - Oglasna deska
plutovinasta površina
Neto
od 89,90
Neto
od 89,90
MAUL - Oglasna deska
tekstilna površina
Neto
od 89,90
magnetoplan - Tabla
naravna pluta
Neto
od 28,90
Neto
od 165,00
Neto
od 89,90
Neto
225,00
magnetoplan - Tekstilna tabla
prevleka iz blaga, modra
Neto
od 39,90
magnetoplan - Tekstilna tabla
prevleka iz blaga, siva
Neto
od 39,90
MAUL - Brezkončna tabla
plutovinasta površina, pokončni format
Neto
od 135,00
MAUL - Brezkončna tabla
plutovinasta površina, ležeči format
Neto
od 135,00
Oglasna deska
linolej s pluto
Neto
od 139,00
Oglasna deska
klobučevina, modra
Neto
od 74,90
Oglasna deska
klobučevina, siva
Neto
od 74,90
Neto
189,00
MAUL - Oglasna deska
prevleka iz blaga, modra
Neto
od 159,00
Neto
od 54,90
Neto
od 54,90
Novo
Cena na zahtevo
Neto
od 679,00
MAUL - Stena za moderiranje
klobučevina, modra
Neto
235,00
Neto
235,00
Oglasna deska
naravna pluta
Neto
od 48,90
Neto
od 89,90
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 32

Hitro in enostavno obveščanje – z oglasnimi deskamiOglasne deske za analogno in hitro obveščanje: ravno v hektičnem delovnem vsakdanu, kjer večina pisarniških uslužbencev do 90 % časa prebije za računalnikom, bodo očem prijazne analogne informacije na oglasni deski blagodejno delovale na uslužbence. Poleg tega imajo oglasne deske ključno prednost v tem, da jih lahko hitro in enostavno posodabljate.  • S pomočjo oglasnih desk bodo vaši sodelavci ostali na tekočem: na desko lahko pritrdite novice o podjetju, razpise delovnih mest in jedilnike – tako bodo vaši zaposleni vsak dan enostavno prejemali aktualne informacije.

  • Oglasne deske nudijo individualizacijo delovnega prostora: obvestila, ideje, nakupovalni listki ali fotografije – na oglasni deski vse najde svoje mesto. Tako lahko vse informacije, ki so pomembne za delo, pregledno pritrdite na desko.Oglasne deske: nasveti za uporaboNa oglasne deske ne pišete neposredno, ampak nanje s pomočjo risalnih žebljičkov ali bucik pritrjujete nosilce informacij. Površine oglasnih desk so iz plute, blaga ali klobučevine, na voljo pa so v različnih barvah. Različne barve lahko uporabite kot oblikovalski element pri svojih predstavitvah, lahko pa delujejo tudi kot dekorativni element in zaokrožijo podobo prostora – plutovinaste oglasne deske v naravnih barvah so recimo primerne za bela ozadja, saj tako še posebej izstopajo, medtem ko bela oglasna deska na beli podlagi v ospredje postavi tisto, kar je na njej pritrjeno.
Tukaj najdete odlične alternative oglasnim deskam!Poleg oglasnih desk nudimo tudi najrazličnejše stene za moderiranje in table, ki vam pomagajo pri vaših predstavitvah ali moderiranju.Kaj pa bela tabla? S flomastrom za bele table pišite neposredno na površino – po uporabi lahko tablo enostavno pobrišete s suho gobo in spet bo bleščeče bela. Če vam je pri delu ljubši papir, so prava izbira stojala za liste papirja. V sponko na stojalu enostavno vstavite blok papirja in že lahko nanj pišete s poljubnim pisalom. Projekcijske stene uporabljamo pri predstavitvah s projektorji – v naši trgovini vam nudimo premična in stacionarna platna. V kategoriji platen za moderiranje najdete pomične stene in table – premikanje iz prostora v prostor tako sploh ni problem!
Več uporabnih izdelkov za vaše predstavitve ali moderiranjeS kovčki za moderiranje boste vedno odlično opremljeni, saj imate z njimi vedno pri roki vse, kar potrebujete za predstavitev. Morate veliko stvari pokazati? Uporabite raztegljivo kazalno palico. Morate kaj prirezati? Škarje, pisalo in papir vas že čakajo v kovčku. Priložene so tudi samolepilne točke in kartice za moderiranje.V naši trgovini najdete tudi dodatno opremo za bele table. Priporočamo vam magnete – so izjemno prilagodljivi, se enostavno pritrdijo in prav tako hitro tudi odstranijo. Poleg tega lahko z različnimi barvami magnetov poudarite določene stvari ali razvrstite različne teme.Na vsa dodatna vprašanja vam z veseljem odgovorimo, zato se obrnite na nas.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov