Oglasne deske

Oglasne deske so praktične in ustrezajo raznolikim vsakodnevnim potrebam: so odlično mesto za obvestila, ideje, delovne načrte … in vse drugo, kar si še lahko zamislite. Kupite oglasno desko zdaj!

V kategoriji Oglasne deske boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, eurokraft pro, Chameleon.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Barva table
  Lastnost
  Oprema
  Površina
  Širina
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 25

  Hitro in enostavno obveščanje – z oglasnimi deskami  Oglasne deske za analogno in hitro obveščanje: ravno v hektičnem delovnem vsakdanu, kjer večina pisarniških uslužbencev do 90 % časa prebije za računalnikom, bodo očem prijazne analogne informacije na oglasni deski blagodejno delovale na uslužbence. Poleg tega imajo oglasne deske ključno prednost v tem, da jih lahko hitro in enostavno posodabljate.  • S pomočjo oglasnih desk bodo vaši sodelavci ostali na tekočem: na desko lahko pritrdite novice o podjetju, razpise delovnih mest in jedilnike – tako bodo vaši zaposleni vsak dan enostavno prejemali aktualne informacije.

  • Oglasne deske nudijo individualizacijo delovnega prostora: obvestila, ideje, nakupovalni listki ali fotografije – na oglasni deski vse najde svoje mesto. Tako lahko vse informacije, ki so pomembne za delo, pregledno pritrdite na desko.  Oglasne deske: nasveti za uporabo  Na oglasne deske ne pišete neposredno, ampak nanje s pomočjo risalnih žebljičkov ali bucik pritrjujete nosilce informacij. Površine oglasnih desk so iz plute, blaga ali klobučevine, na voljo pa so v različnih barvah. Različne barve lahko uporabite kot oblikovalski element pri svojih predstavitvah, lahko pa delujejo tudi kot dekorativni element in zaokrožijo podobo prostora – plutovinaste oglasne deske v naravnih barvah so recimo primerne za bela ozadja, saj tako še posebej izstopajo, medtem ko bela oglasna deska na beli podlagi v ospredje postavi tisto, kar je na njej pritrjeno.
  Tukaj najdete odlične alternative oglasnim deskam!  Poleg oglasnih desk nudimo tudi najrazličnejše stene za moderiranje in table, ki vam pomagajo pri vaših predstavitvah ali moderiranju.  Kaj pa bela tabla? S flomastrom za bele table pišite neposredno na površino – po uporabi lahko tablo enostavno pobrišete s suho gobo in spet bo bleščeče bela. Če vam je pri delu ljubši papir, so prava izbira stojala za liste papirja. V sponko na stojalu enostavno vstavite blok papirja in že lahko nanj pišete s poljubnim pisalom. Projekcijske stene uporabljamo pri predstavitvah s projektorji – v naši trgovini vam nudimo premična in stacionarna platna. V kategoriji platen za moderiranje najdete pomične stene in table – premikanje iz prostora v prostor tako sploh ni problem!
  Več uporabnih izdelkov za vaše predstavitve ali moderiranje  S kovčki za moderiranje boste vedno odlično opremljeni, saj imate z njimi vedno pri roki vse, kar potrebujete za predstavitev. Morate veliko stvari pokazati? Uporabite raztegljivo kazalno palico. Morate kaj prirezati? Škarje, pisalo in papir vas že čakajo v kovčku. Priložene so tudi samolepilne točke in kartice za moderiranje.  V naši trgovini najdete tudi dodatno opremo za bele table. Priporočamo vam magnete – so izjemno prilagodljivi, se enostavno pritrdijo in prav tako hitro tudi odstranijo. Poleg tega lahko z različnimi barvami magnetov poudarite določene stvari ali razvrstite različne teme.  Na vsa dodatna vprašanja vam z veseljem odgovorimo, zato se obrnite na nas.