Pisarniški stolčki

Se morate o nečem hitro pogovoriti, razbremeniti hrbet ali strankam in gostom ponuditi sedež, ki ne zavzame veliko prostora? Pisarniški stolčki in opore za stojo omogočajo vse to in še več.

V kategoriji Pisarniški stolčki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Topstar, meychair, eurokraft pro, interstuhl, Twinco, bimos, eurokraft basic, MAUL, TrendOffice.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 57

Ergonomski pisarniški stolčki in opore za stojo: bi se radi naslonili nazaj? Imamo boljšo idejo!Želim se nasloniti nazaj in se sprostiti – kaj je narobe s tem? Pravzaprav nič. Toda vse več pisarniških delavcev zamenjuje klasični stol za ergonomske pisarniške stolčke. To ni le pametno, ampak tudi zelo zdravo.
Za kakšen namen potrebujete pisarniške stolčke?Načeloma je pisarniški stolček sedež brez naslonjala, ki s pametnimi funkcijami poskrbi za vaš hrbet: tako imenovano vsestransko gibljivo pisarniško pohištvo spodbuja uporabnika, da se med sedenjem premika. Na voljo so pisarniški stolčki z naslonjalom ali brez njega, z nastavitvijo višine ali brez nje, s koleščki ali brez njih, vrtljivi in fiksni stolčki ali celo zložljivi stoli ter seveda opore za stojo.Oblazinjeni sedeži ali ergonomsko oblikovane sedežne školjke skrbijo, da pri delu nikoli ne sedite v togi drži. Vrtljiva in po višini brezstopenjsko nastavljiva ogrodja, kolesa in nenazadnje odsotnost naslonjala zagotavljajo največjo mobilnost – tudi pri minimalnem gibanju.
Kakšne so razlike med pisarniškimi stolčki?kaiserkraft ima na voljo pisarniške stolčke za najrazličnejše uporabe. Stolčki na kolesih z oblazinjeno površino so vsestransko uporabni za sekundarna delovna mesta v pisarni. Služijo tudi kot stoli za obiskovalce.V ordinaciji, prodajnem prostoru za posvetovanje ali v drugih dejavnostih, kjer morate sedeti in biti hkrati mobilni, so stolčki s higienskimi prevlekami prava izbira.Fiksni pisarniški stolčki z nastavitvijo višine s plinsko vzmetjo so uporabna alternativa klasičnemu pisarniškemu stolu. Z njimi lahko na primer zagotovite večjo okretnost hrbta in glave med sestanki, prihranite prostor v majhni pisarni ali opremite prostor za stranke.Opore za stojo niso stolčki, kar pove že njihovo ime. Lahko pa razbremenijo telo v pokončni drži – na primer, če želite za kratek čas sprostiti noge za delovno mizo za stoječe delo ali po višini nastavljivo pisalno mizo. Ergonomska prednost je tudi bolj pokončna drža pri sedenju.Poleg tega nudimo številne ergonomske modele s funkcijami zibanja in nagibanja. Ti so kompaktnejša in trdnejša alternativa žogi za sedenje – z vsemi njenimi prednostmi, a brez njenih pomanjkljivosti.Tudi videz ni zanemarjen. Vizualno privlačni stolčki so trendovska alternativa za kavarne ali prostore za stranke, kjer se te zadržujejo precej kratek čas. Dizajnerski stolčki v sodobnih stilih popestrijo tudi pisarniško opremo.V priročniku „Zdravo sedenje'' lahko med drugim izveste, kako svojim zaposlenim s pisarniškimi stoli ponuditi le najboljše. V primeru odločitve za nove pisarniške prostore vas bomo seveda spremljali tudi pri izbiri uporabnih pisarniških stolčkov in stolov. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko vedno obrnete na nas.