Klešče

Ena glava, dva kraka, en zglob – klešče so nam v pomoč že več tisoč let. Pri nas dobite klasične modele v sodobni izvedbi in široko paleto različic, od cevnih do kombiniranih klešč in klešč za kovičenje.

Tip izdelka
Bruto cena
93
93
94
94
-
Neto cena
76
76
77
77
-
Ustrezno
Število izdelkov: 1

Klešče – ustrezen model za vsak način uporabe„Za to potrebujemo klešče.'' – „Katere?'' Upravičeno vprašanje. Ne glede na odgovor boste pri nas našli ustrezne: cevne, kombinirane, stranske ščipalne, ploščate klešče ali klešče za kovičenje ... Vedeti morate le, kaj iščete.Prijeti, prerezati ali držati?Klešče lahko razdelimo v različne kategorije:  • Klešče za prijemanje in držanje: prve so bile klešče za prijemanje, ki so obstajale že v starem Egiptu. Sodobna oblika prijemalnih klešč so cevne klešče, nepogrešljivo orodje za vodovodarje. V naši trgovini poleg cevnih klešč dobite tudi kotne cevne klešče za težko dostopne kote ali enoročne cevne klešče. Ploščate ali okrogle klešče so idealne za prijemanje obdelovancev, žebljev in podobnega. Potrebujete dodatno roko? Oprijemalne klešče vam bodo v pomoč.

  • Klešče za rezanje ali ločevanje: brez ščipalnih klešč ni električne napeljave. Klešče za snemanje izolacije so prva izbira za izoliranje kablov. Klešče za armature so idealne za rezanje, pa tudi za zvijanje vezalne žice.

  • Kombinirane klešče: kombinirane klešče lahko režejo in držijo, odvisno od načina uporabe.

  • Posebne klešče: z večino klešč ločite spoje, s kleščami za kovičenje pa jih ustvarite. Pri nas dobite tudi klešče za plinske cevi, pištole za kabelske vezice, klešče za luknjanje, klešče za vodne črpalke in številne druge posebne modele.


Naše klešče so izdelane iz visokokakovostnih materialov, da zagotovijo uspešno rezanje, držanje ali prijemanje. Na voljo so v različnih dolžinah za največjo prilagodljivost. Ko že govorimo o prilagodljivosti: kompleti klešč obsegajo več modelov klešč. Da bodo šli rezanje, držanje in oblikovanje lažje od rok, lahko v naši trgovini kupite tudi delovne rokavice. Mimogrede: kromirane klešče ne zarjavijo tako hitro kot polirane.Ročno orodje za vse potrebeV spletni trgovini KAISER+KRAFT ne boste dobili le klešč v različnih izvedbah, temveč tudi veliko izbiro drugega ročnega orodja, od vijačnih ključev in kotnih ključev inbus do natičnih nastavkov in vstavkov. Kompleti orodja vam zagotavljajo osnovno opremo – ali več kot to. Za urejeno shranjevanje na dosegu roke vam priporočamo delovne mize ali delavniške pulte oziroma vozičke za orodje.Imate še kakšna vprašanja? Kadar koli se lahko obrnete na nas, z veseljem vam bomo pomagali.