080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Barva okvirja
Barva strehe
Globina
Material
Površina
Svetla višina
Širina
Višina
 

Nadstreški

Nikoli več vam ne bo treba stati na dežju, vam sesti na moker sedež na kolesu ter trpeti premočene pošte in časopisov. Zgolj postavite nadstrešek in teh težav ne bo več. Nadstreški so popolna rešitev za kadilske kotičke in vhodna območja, vhode v kleti, parkirišča za kolesa in garažne dovoze. Da sploh ne govorimo o avtobusnih postajališčih in postajališčih mestne oziroma primestne železnice.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21
| | |
Neto
od 3.070,-
Nadstrešek
dvostranski nadstrešek
Neto
od 1.385,-
Nadstrešek
tristranski nadstrešek
Neto
od 1.640,-
Nadstrešek
osnovna enota
Neto
od 1.430,-
Nadstrešek
priključna enota
Neto
od 984,-
Neto
od 1.280,-
Neto
od 1.050,-
Neto
od 657,-
Neto
714,-
Neto
1.400,-
Šesterokotni zaklon
s koničasto streho, brez stranskih sten
Neto
od 1.350,-
Neto
137,90
Stranski element za šestkotni zaklon
iz enoslojnega varnostnega stekla
Neto
299,-
Vratni element za šestkotni zaklon
tečaj vrat desno, z ohišjem za ključavnico in garnituro kljuk
Neto
389,50
Stranska stena za enoto z nadstreškom
trapezna pločevina, sivo bela obloga
Neto
od 274,50
Stranska stena za enoto z nadstreškom
enoslojno varnostno steklo
Neto
od 365,-
Nadstrešek
osnovna enota, širina 4200 mm
Neto
od 2.425,-
Nadstrešek
priključna enota, širina 4200 mm
Neto
od 1.890,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21
Nadstreški – da ne boste prišli z dežja pod kap
Nadstreški so zelo opazen element urejenih zunanjih površin. Ali na vhodu v podjetje še ni ustrezne zaščite pred dežjem? Z nadstreškom hodniki ne bodo mokri, ne bo nevarnost zdrsov in mokre pošte v zunanjih nabiralnikih. Stojala za kolesa vaših zaposlenih niso pod streho? Ne obotavljajte se, saj nadstrešek poskrbi za suhe sedeže, da sodelavcem ne bo treba sedeti na mokrem. Tudi zunanja področja s klopmi in mizami je dobro opremiti z nadstreški, ki ljudi zaščitijo pred nenadno ploho. V naši spletni trgovini najdete nadstreške iz trapezne pločevine, varnostnega stekla ESG in številnih drugih materialov, ki omogočajo lepo oblikovano zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Posamezne strešne enote lahko stojijo samostojno ali pa izberete konstrukcijo, ki jo priključite na obstoječe stene. Nadstreški z ravno streho se brez težav zlijejo z ozemljem podjetja, zaradi preproste montaže pa jih je mogoče zelo hitro postaviti. Stene osnovnih enot so lahko prozorne ali neprozorne. Namesto klasičnega stojala, v katero postavite kolesa, so na voljo tudi stojala za obešanje koles. Glede na obliko in izbiro barv obstajajo številne različice, ki omogočajo usklajen videz tudi na prostem. Zaposleni v podjetju bodo zagotovo cenili udobje, ki jim ga ponujajo nadstreški.

Nadstrešek za kadilski kotiček
Povsem zaprti nadstreški predstavljajo možnost, da kadilcem uredite zaščiten kotiček na prostem, ki ga bodo lahko uporabljali v vseh letnih časih in vremenskih razmerah. Podjetja, ki so še posebej prijazna do zaposlenih, zato uredijo tudi nadstrešek za kadilce. Konstrukcije iz jekla in stekla so na voljo z vrati, ki jih je mogoče zakleniti. Tudi takšne nadstreške je mogoče zelo hitro postaviti, na primer na dvorišču, terasi in drugih površinah na prostem. Številne nadstreške iz naše spletne trgovine je mogoče uporabiti pred vhodi v stavbo, pri dostopih v kleti in dovozih v garaže. Tako bodo vaši gostje, stranke in zaposleni prišli v prostore podjetja zaščiteni pred vremenskimi vplivi tudi v viharju ali vetru in jim ne bo treba stati na dežju pred vrati v podjetje. Nadstreške vodilne znamke EUROKRAFT ali našega dobavitelja Mannus najdete v naši spletni trgovini po nadvse ugodni ceni z dostavo do vas.
Primerjava izdelkov