Nadstreški

Nikoli več vam ne bo treba stati na dežju, sesti na moker sedež kolesa ali mukoma odpirati premočene pošte in časopisov. Zgolj postavite nadstrešek in teh težav ne bo več. Nadstreški so popolna rešitev za kadilske kotičke in vhodna območja, vhode v kleti, parkirišča za kolesa in dovoze v garaže. Da o avtobusnih postajališčih in postajališčih mestne oziroma primestne železnice sploh ne govorimo.

V kategoriji Nadstreški boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: PROCITY.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 45

Nadstreški – na suhem pri vsakem vremenuPovprečno letno število dni s padavinami narašča. V Berlinu na primer dežuje že skoraj tako pogosto kot v Københavnu, namreč 166 dni na leto. V Bruslju je deževnih kar 206 dni na leto, v Liverpoolu pa še skoraj 20 več! Tega žal ne moremo spremeniti, zato pa zaposlenim z veseljem omogočimo, da bodo tudi v dežju sproščeni in dobre volje čakali na avtobus ali šli na odmor s cigareto. Nadstreški kaiserkraft poskrbijo za suha mesta na zunanjem območju in dokončno odpravijo premočene sedeže na kolesih, nadstreški za kajenje pa preprečijo, da bi se zaposleni med odmori zmočili.
Nadstreški različnih velikosti in izvedbNaši nadstreški so več kot samo streha nad glavo. Izdelani so iz robustnih materialov, kot so jeklo, profilna pločevina in enoslojno varnostno steklo (ESG). Ker so trdno pritrjeni v tla, predstavljajo zanesljivo zaščito pred mokroto. Da boste zaščiteni tudi pri močnejšem vetru in na izpostavljenih mestih, lahko v naši trgovini izberete nadstreške z zadnjo steno ter eno ali dvema stranicama.Lahko pa nadstrešek sestavite tudi sami. Z modularnimi različicami imate pri oblikovanju proste roke. Različne dele lahko poljubno kombinirate, postavite prozorne ali neprozorne stene in prihranite prostor z obešali namesto običajnimi stojali za kolesa. Seveda ponujamo tudi posebne nadstreške za kajenje!
Privlačen videz nadstreškov za čakanje in kajenjeLepa oblika poskrbi, da so nadstreški kaiserkraft po videzu usklajeni z zunanjim območjem. Tudi tu lahko izbirate na primer med različnimi barvami in koničasto ter ravno streho. Za kadilce bodo še posebej udobni povsem zaprti nadstreški, ki so na voljo tudi z vrati z zaklepanjem.