080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Barva okvirja
Barva strehe
Globina
Material
Površina
Svetla višina
Širina
Višina
 

Nadstreški

Nikoli več vam ne bo treba stati na dežju, sesti na moker sedež kolesa ali mukoma odpirati premočene pošte in časopisov. Zgolj postavite nadstrešek in teh težav ne bo več. Nadstreški so popolna rešitev za kadilske kotičke in vhodna območja, vhode v kleti, parkirišča za kolesa in dovoze v garaže. Da o avtobusnih postajališčih in postajališčih mestne oziroma primestne železnice sploh ne govorimo.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21
| | |
Neto
od 2.850,-
Nadstrešek
dvostranski nadstrešek
Neto
od 1.385,-
Nadstrešek
tristranski nadstrešek
Neto
od 1.665,-
Nadstrešek
osnovna enota
Neto
od 1.445,-
Nadstrešek
priključna enota
Neto
od 996,-
Neto
od 1.295,-
Neto
od 1.065,-
Neto
od 666,-
Neto
722,-
Neto
1.420,-
Šesterokotni zaklon
s koničasto streho, brez stranskih sten
Neto
od 1.365,-
Neto
139,60
Stranski element za šestkotni zaklon
iz enoslojnega varnostnega stekla
Neto
303,-
Vratni element za šestkotni zaklon
tečaj vrat desno, z ohišjem za ključavnico in garnituro kljuk
Neto
394,50
Stranska stena za enoto z nadstreškom
trapezna pločevina, sivo bela obloga
Neto
od 277,50
Stranska stena za enoto z nadstreškom
enoslojno varnostno steklo
Neto
od 369,-
Nadstrešek
osnovna enota, širina 4200 mm
Neto
od 2.450,-
Nadstrešek
priključna enota, širina 4200 mm
Neto
od 1.910,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21

Nadstreški – na suhem pri vsakem vremenuPovprečno letno število dni s padavinami narašča. V Berlinu na primer dežuje že skoraj tako pogosto kot v Københavnu, namreč 166 dni na leto. V Bruslju je deževnih kar 206 dni na leto, v Liverpoolu pa še skoraj 20 več! Tega žal ne moremo spremeniti, zato pa zaposlenim z veseljem omogočimo, da bodo tudi v dežju sproščeni in dobre volje čakali na avtobus ali šli na odmor s cigareto. Nadstreški KAISER+KRAFT poskrbijo za suha mesta na zunanjem območju in dokončno odpravijo premočene sedeže na kolesih, nadstreški za kajenje pa preprečijo, da bi se zaposleni med odmori zmočili.
Nadstreški različnih velikosti in izvedbNaši nadstreški so več kot samo streha nad glavo. Izdelani so iz robustnih materialov, kot so jeklo, profilna pločevina in enoslojno varnostno steklo (ESG). Ker so trdno pritrjeni v tla, predstavljajo zanesljivo zaščito pred mokroto. Da boste zaščiteni tudi pri močnejšem vetru in na izpostavljenih mestih, lahko v naši trgovini izberete nadstreške z zadnjo steno ter eno ali dvema stranicama.Lahko pa nadstrešek sestavite tudi sami. Z modularnimi različicami imate pri oblikovanju proste roke. Različne dele lahko poljubno kombinirate, postavite prozorne ali neprozorne stene in prihranite prostor z obešali namesto običajnimi stojali za kolesa. Seveda ponujamo tudi posebne nadstreške za kajenje!
Privlačen videz nadstreškov za čakanje in kajenjeLepa oblika poskrbi, da so nadstreški KAISER+KRAFT po videzu usklajeni z zunanjim območjem. Tudi tu lahko izbirate na primer med različnimi barvami in koničasto ter ravno streho. Za kadilce bodo še posebej udobni povsem zaprti nadstreški, ki so na voljo tudi z vrati z zaklepanjem.

Primerjava izdelkov