Ventilatorji

Za kroženje zraka in uravnavanje toplote: ventilatorji poskrbijo za prijetno hladen tok zraka v prostorih podjetja. Običajno se uporabljajo v vročih dneh, vendar so pametna izbira tudi pozimi. Veliki stenski ali stoječi ventilatorji namreč vračajo toploto, ki se je nabrala v zgornjem delu prostora, nazaj navzdol. Oglejte si veliko izbiro talnih, stropnih in namiznih ventilatorjev v trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Ventilatorji boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: IDEAL, LISTA.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 92

Ventilatorji za uravnavanje toplote v prostoruKo se pisarna poleti segreje, ventilator poskrbi za gibanje zraka in prijetno svežino. Na večjih površinah, kot so tovarniške hale, uporabite velike ventilatorje v različnih izvedbah, da bo zračni tok dosegel res vsak kotiček. Naprave z visoko zmogljivostjo so primerne tudi za velike prostore, saj obljubljajo doseg do osem metrov.Kako deluje ventilator?Ventilatorji zagotavljajo osvežitev, ne da bi neposredno hladili zrak. Njihove vetrnice premikajo zrak in tako zagotavljajo hladilni učinek. To lahko primerjamo s pihanjem pri kolesarjenju. Lahek zračni tok poleg tega omogoča hitrejše izhlapevanje znoja na koži in zmanjšuje občutek vročine.Razlike med stoječimi, namiznimi in stenskimi ventilatorjiObstaja več različic ventilatorjev za različna območja delovanja. Pri izbiri modela upoštevajte ustrezno velikost in lokacijo, kamor ga želite postaviti.  • Stoječi ventilatorji: stebričasti in stoječi ventilatorji ustvarjajo močan zračni tok z velikim dosegom. Zato so primerni za velike prostore, kot so tovarniške hale ali odprte pisarne.

  • Talni ventilatorji: zmogljivi talni ventilatorji prav tako učinkovito blažijo vročino v velikih prostorih. Zaradi priročne velikosti in ročaja za prenašanje jih je mogoče poljubno premikati.

  • Namizni ventilatorji: idealni so za neposredno hlajenje posameznih delovnih mest v pisarni. Zrak premikajo na manjši razdalji in imajo nežen hladilni učinek. Napravo preprosto postavite na mizo ali okensko polico in nastavite želeni kot nagiba. Na ta način usmerjate pretok zraka v skladu s svojimi potrebami.

  • Stenski ventilatorji: ventilatorji, ki jih je mogoče pritrditi na steno, so praktičen dodatek k pisarniški opremi. Premikajo zrak v prostoru, ne da bi zasedli tla. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko naprave udobno upravljate s svojega delovnega mesta.


Značilnosti in prednosti ventilatorjevVentilatorji so na voljo v različnih materialih, od nerjavnega jekla do aluminija. S preprostimi oblikami in barvami se prilagodijo videzu vseh prostorov. Večina naprav ima več stopenj, s katerimi lahko prilagodite intenzivnost zračnega toka glede na svoje potrebe in zahteve mesta postavitve.Vgrajena zaščita pred pregrevanjem zagotavlja, da stoječi ventilator deluje varno tudi pri visokih temperaturah in večji moči. Kakovostni modeli so tihi, zato lahko nemoteno delate. Ker imajo ventilatorji manjšo porabo energije kot klimatska naprava, so cenovno ugodna alternativa.Če želite več informacij o ponudbi, se obrnite na nas. Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri izbiri ustreznih ventilatorjev.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Gumijaste podloge | Vozički za pladnje | Delovne mize | Pohištveni trezorji | Držala za orodje | Stopnične lestve