Razkužila

Bodimo iskreni: tudi če je prehlad sprva še tako blag, lahko vsakdo hitro postane pravo leglo mikrobov. Še dobro, da obstajajo profesionalna razkužila, s katerimi lahko zaščitite sebe in svoje zaposlene. Kupite zalogo profesionalnih razkužil za podjetja in pisarne!

V kategoriji Razkužila boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: VAR, CWS, Bio-Circle, eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 16

Razkužila: izdelki za podjetjaČeprav se zdi, da je covid-19 v večini za nami, je higiena še vedno enako pomembno vprašanje za vsako podjetje. Zdaj že vsi vedo, da so razkužila za roke in površine močno orožje proti boleznim. Zato so razkužila in podobna sredstva še naprej osrednji element opreme vsakega podjetja.
Zakaj so razkužila pomembna na delovnem mestu?Samo na tipkovnici je približno 400-krat več bakterij kot v javnem stranišču. Poleg tega se 80 odstotkov vseh tipičnih bolezni prenaša z rokami.Pandemija nas je naučila, da temeljito umivanje rok in uporaba sredstev za razkuževanje rok bistveno zmanjšata tveganje prenosa in okužbe. Pandemija je tudi poskrbela, da nam je redno razkuževanje prešlo že v kri. Če te higienske ukrepe v pisarni in proizvodnji podprete z razkužili, higienskimi postajami in dozirniki za razkužila,  • zmanjšate izpade dela zaradi velikega števila bolniških odsotnosti,

  • povečate občutek varnosti in dobro počutje zaposlenih, ko so v stiku s strankami,

  • optimizirate splošno higieno v proizvodnji,

  • spodbudite stranke in obiskovalce k sodelovanju.Katera razkužila za podjetja so najboljša za posamezna področja?Oprema za umivalnice, ki zagotavlja obratovanje brez mikrobov, obsega tudi razkužila za roke in razkužila za površine. Za enostavno razkuževanje rok opremite prostore za stranke in pisarne z elegantnimi dozirnimi stebriči. V proizvodnih prostorih ali podjetjih z velikim prometom strank so primerne higienske postaje z dodatnim prostorom za rokavice za enkratno uporabo, papirnate brisače itd.Vsi, ki si pogosto razkužujejo roke, pa naj bo zaradi osebne varnosti ali zahtev podjetja in zakonskih predpisov, so hvaležni za vlažilna razkužila za roke. Pena za razkuževanje rok je pri tem še posebej ustrezna. Vendar negovalne pene in geli za roke pogosto le omejeno delujejo proti virusom. Antiseptična razkužila pa so učinkovita proti vsem vrstam virusov. Njihova tekoča formulacija zagotavlja optimalno porazdelitev ob pritisku na dozirnik ter odlično učinkovitost pri vtiranju v dlani. Osebju, ki pogosto uporablja te izdelke, poleg razkužil privoščite tudi negovalne losjone ali kreme.Sredstva za razkuževanje površin za pisalno mizo, tipkovnice in druge delovne površine morajo biti vedno zlahka dostopna in odstranljiva. Tudi papirnate brisače naj bodo nameščene neposredno ob dozirniku. Da ne bi zamešali razkužila za roke in površine, so ustrezne oznake na dozirniku dobra ideja.Veliko smo že razmišljali o boljši higieni na delovnem mestu. Več informacij najdete v naših nasvetih za dobro organizirano čiščenje pisarn. Vedno smo pripravljeni odgovoriti tudi na vaša vprašanja – le stopite v stik z nami.