080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Delovna višina
Dvig
Nosilnost
Nosilnost na par
Podloga
Širina
Višina
 

Dvižniki za stroje

Olajšajte si delo: za premikanje težkih bremen uporabite naše dvižne naprave! Od dvižnih naprav so še posebej odvisna podjetja, ki se vsak dan ukvarjajo s prevažanjem težkega blaga. S pomočjo naših dvižnih naprav lahko zdaj blago preprosto dvigate in premikate naokoli – ročno ali hidravlično, navpično ali vodoravno.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 23
| | |
Hidravlično dvigalo
za vodoravno in navpično uporabo
Neto
od 548,-
QUIPO - Dvojna dvigalka
hidravlična, nosilnost 2800 kg
Neto
2.355,-
Dvižna naprava
brez hidravlike
Neto
od 835,-
Dvigalo za pohištvo
1 x dvigalka, 8 x transportni podstavek
Neto
79,90
Dvižna naprava
s hidravliko
Neto
od 1.195,-
Dvižna naprava
s hidravliko in ponikljana
Neto
od 2.010,-
Novo
Neto
od 1.280,-
Novo
Neto
1.705,-
Dvigalo za stroje
s hidravliko in navojnim vretenom
Neto
519,-
Vitel z vretenom
nosilnost 0,5 t
Neto
od 224,-
Vitel z vretenom
nosilnost 1,0 t
Neto
od 248,-
Vitel z vretenom
nosilnost 3,0 t
Neto
429,50
Ročični vitel
nosilnost 1,5 t
Neto
624,-
Ročični vitel
nosilnost 3,0 t
Neto
637,-
Ročični vitel
nosilnost 5,0 t
Neto
765,-
Ročični vitel
nosilnost 10,0 t
Neto
1.080,-
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Dvižni voziček
z jeklenimi kolesi, nosilnost 1000 kg
Neto
229,-
Dvižni voziček
kolesa s poliuretansko oblogo, nosilnost 1000 kg
Neto
248,-
Dvižni transporter
mehanski, DE 2 kosa, nosilnost 600 kg
Neto
1.080,-
Dvižni transporter
hidravlični, DE 2 kosa, nosilnost 1800 kg
Neto
od 2.670,-
Hidravlično dvigalo
za vodoravno in navpično uporabo s snemljivim vzvodom
Neto
1.255,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 23
Dvigala za stroje
V številnih skladiščih si dela ne bi mogli predstavljati brez dvigal za stroje. Podjetja, ki v skladiščih in delavnici delajo s težkim ali velikim blagom, potrebujejo pripomočke za dviganje in transport težkih, nepraktičnih tovorov. Dvižne naprave in dvigalni sistemi, kakršni so ti vitli z vretenom, predstavljajo tehnologijo za dviganje in transport, ki prihrani čas in energijo. Zaposleni naj imajo za varno delo na voljo ustrezna dvigala za stroje za različne obremenitve. S pomočjo teh dvigal lahko varno in enostavno dvigate bremena, jih prestavite v pravi položaj, premikate in transportirate. Številna dvigala omogočajo pomik tako v navpični kot tudi vodoravni smeri. Zahtevne naprave pa morajo seveda opraviti redne preglede in vzdrževanja. Kakovostna dvigala za stroje podjetja KAISER+KRAFT ne prepričajo samo s svojo trpežnostjo, ampak tudi dolgo garancijo. Z dvigali za stroje zelo preprosto dvignete tudi druge transportne naprave, tako da lahko hitro zamenjate kolesa ali opravite popravila na spodnji strani transportnega sredstva.

Dvigala za stroje za profesionalno dviganje in transport
KAISER+KRAFT ponuja številne dvižne naprave in dvigalne sisteme. Ponudba obsega vse od preprostih sesalnih dvižnikov do hidravličnih dvigal, zato boste našli optimalno dvigalo za stroje, kakršnega potrebujete. Odlična so za ravne in neporozne površine, kamor jih lahko pritrdite. Kadar je treba predmete samo dvigniti, so na voljo različni vitli z ročico, dvigala za stroje z navojnim vretenom ali hidravlična dvigala. Kadar pa je treba tovor poleg dviganja še premakniti, zgolj ti pripomočki ne zadoščajo. Takrat je treba uporabiti dvižne transporterje. Tudi tu je na voljo več modelov. Ti robustni, pomični pripomočki so odlični za težke in velike predmete. Ena naprava jih dvigne, druga pa premakne. Samo z ustrezno izbiro transportnih in dvižnih naprav lahko hitro in učinkovito potekajo pomembni delovni postopki s težkimi bremeni. V naši spletni trgovini si lahko ogledate različna transportna sredstva. Če imate kakšna vprašanja, so z veseljem v pomoč prizadevni svetovalci podjetja KAISER+KRAFT.
Primerjava izdelkov