Ponudba DIN in standardiziranih strojnih elementov

Dobro razvrščeno je napol sestavljeno: najpomembnejši drobni deli za montažo, popravila in delavnice bodo vedno pri roki v škatlah za standardne strojne elemente DIN. Od vijakov do vložkov in spojnikov do tesnil – s kompleti strojnih delov iz spletne trgovine kaiserkraft imate vedno pri roki ustrezne dele DIN.

V kategoriji Ponudba DIN in standardiziranih strojnih elementov boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Dolžina
Ustrezno
Število izdelkov: 17

DIN in standardni strojni elementi: ustrezni kosi na dosegu rokeDIN in standardni strojni elementi so nepogrešljivi v industriji in obrti. Takšne kose lahko pregledno in organizirano shranjujete v škatlah za drobne dele. To pomeni, da so spojniki, tesnila in drugi nepogrešljivi dodatki vedno pri roki.Kaj so standardni strojni elementi?DIN in standardni strojni elementi izpolnjujejo določene standarde glede oblike, zasnove in uporabnosti. Mednje spadajo tipični izdelki dobaviteljev, ki se stalno uporabljajo v industriji in obrti, kot so vložki in žeblji. Prav tako morajo biti vedno pri roki vse vrste tesnil, vijakov ali vzmeti. Teh delov ni smiselno kupovati posamično – še posebej, če potrebujete različne velikosti ali različice istega kosa.Prednosti kompletov DIN in standardnih strojnih elementovKompleti standardnih strojnih elementov so ugodnejši od nakupov posameznih delov. Zaradi velikega števila in širokega izbora boste zagotovili nemotene delovne procese. Če se standardni del pokvari, lahko v škatli z drobnimi deli najdete neposredno zamenjavo. Zato je ključno imeti na voljo ustrezno zalogo, da se izognete prekinitvam dela zaradi pomanjkanja dodatne opreme.Vsak komplet je shranjen v pregledni škatli iz umetne mase. V njej so različne velikosti posameznega razreda izdelkov, razvrščene po barvah. Kam pa shraniti škatle, ko jih ne uporabljate? Zlahka jih naložite na kup in tako prihranite prostor.Potrebujete poseben majhen del za uporabo z ročnim orodjem? Potem stopite v stik z nami – naša prijazna služba za pomoč strankam vam bo z veseljem osebno pomagala.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Dvižne priprave | Zaščite za vogale | Podloge za delovna mesta | Dvižni pripomočki | Prečke | Krčljive folije