Čistilnik za dele, mize za čiščenje

Čistilniki majhnih delov so ključnega pomena za razmaščevanje in čiščenje delov strojev, kar pa ne velja samo za industrijske proizvodne obrate. Tudi v delavnicah in obratih za odpremo izdelkov je treba upoštevati smernice za čiščenje majhnih delov. Ustrezno opremo za to pa najdete pri nas.

V kategoriji Čistilnik za dele, mize za čiščenje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Bio-Circle, FALCON, IBS Scherer, PRESSOL, Justrite.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 39

Čistilniki majhnih delov in čistilne mize: z resnično čistočo do popolne mirnosti.Če morate v vašem podjetju redno čistiti majhne in strojne dele, površine in orodja, so čistilniki majhnih delov in čistilne mize iz ponudbe podjetja kaiserkraft smiselna naložba. Na ta način s površin ne očistite le mastnih madežev, olj in umazanije, ampak tudi pokažete, da zagovarjate potek dela, ki bo prijazen do okolja in varen. V nadaljevanju izveste, kako se tega lotite temeljito in pravilno.Kateri čistilniki majhnih delov in čistilne mize so uporabni za kaj?Pri podjetju kaiserkraft so na voljo tri kategorije čistilnikov, ki so primerni za različna področja v proizvodnji:  • Pršilniki, ki ustrezajo varnostnim standardom, odmerjajo čistilo za dele in površine plosko in točkovno – in pri tem vedno tudi varčno.

  • Varčni vlažilniki odmerjajo čistilo, ki ga želite nanesti in uporabiti s krpo.

  • Kompletne rešitve v obliki čistilnih miz nudijo sklenjen krog – od priprave čistilnika, profesionalnega čiščenja in sistema za prestrezanje odpadne vode.


Čistilniki za majhne dele v kompletni različici so zasnovani predvsem za potrebe majhnih in srednje velikih podjetij, v katerih čiščenje strojnih delov in orodij spada k dnevnim opravilom. Iz tega razloga je previdno delo z nevarnimi snovmi nujno potrebno. Čistilna miza igra pri tem pomembno vlogo.Varčni vlažilniki in pršilne plastenke so posebej zasnovani za uporabo s čistilnimi sredstvi, ki se uvrščajo med nevarne snovi. Zato je njihov nakup vedno dobra odločitev, takoj ko imate v vašem podjetju opravka s temi izdelki – tudi, če jih potrebujete le občasno ali za eno delovno mesto. To ne zagotavlja le zaščite za okolje in zaposlene, ampak je tudi zakonsko predpisano.Na kaj moramo biti pozorni pri uporabi čistilnika za majhne dele in čistilnih miz?Najpomembnejše pogoje za uporabo in ravnanje s čistilnikom majhnih delov boste našli v predpisih, kot je TRGS 510 „Skladiščenje nevarnih snovi v premičnih posodah'', in uredbi o varnosti pri delu (BetrSichV). V teh dokumentih so navedeni podatki o velikostih posod in celotnem ravnanju z nevarnimi snovmi, od sprejema blaga do odstranjevanja. Dokumenti veljajo tako za kompletne rešitve kot tudi za pršilne plastenke in varčne vlažilnike.Pri čistilnih mizah morate poleg tega upoštevati, da so te nujno zasnovane za velike prestrezne kadice. Tudi če je pretok nevarnih snovi zaprt zaradi dobro premišljenega črpalnega sistema, morate narediti vse, kar je v vaši moči, da tekočina zaradi pršenja ali puščanja ne pristane na tleh. Ker so izdelki iz naše ponudbe premični, lahko čistilno mizo v primeru obstoječega prezračevanja namestimo, ne da bi morali namestiti novo prezračevalno napravo.Ne pozabite, da morate tudi nadomestne sode s čistilno raztopino in zasičene sode skladiščiti in prevažati skladno z veljavnimi predpisi. Dodatno opremo, ki vam bo pri tem v pomoč, prav tako dobite v naši trgovini.Čistilne mize v biološki izvedbi: kaj to pomeni?Z našimi biološkimi čistilnimi mizami lahko prezrete vse podatke o delu z nevarnimi snovmi – vsaj pri čiščenju majhnih delov. Sistem temelji na dejavnosti mikroorganizmov, ki razkrajajo olja in maščobe.Ne vsebujejo torej nobenih topil ali hlapljivih organskih spojin, zato se čistilo ne uvršča med nevarne snovi. Od tega imajo največ koristi podjetja z jasno določenimi potrebami po čiščenju in podjetja, ki želijo delati še posebej trajnostno.Z veseljem vam bomo svetovali o tej ponudbi in drugih izdelkih. Seveda vas bomo oskrbeli tudi s čistilnimi sredstvi in dodatno opremo, ki sodi v vaše podjetje.