Predalne omarice, predalniki za obešalne mape

Predalniki z obešalnimi deli za mape so v zdravstvenih ordinacijah, pisarnah, uradih itd. preprosto nepogrešljivi, saj zagotavljajo urejen prostor za obešalne mape, od A do Ž. Prav tako urejena pa je naša ponudba: v njej najdete vse od blokad izvleka do centralnega zaklepanja za predalnike z obešalnimi deli za mape, ne glede na vaše potrebe.

V kategoriji Predalne omarice, predalniki za obešalne mape boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: BISLEY, mauser, C+P, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Barva
  Format
  Izvedba okvirja
  Izvlek predalov
  Lastnost
  Material
  Nosilnost predala
  Serija
  Širina
  Število predalov
  Število predalov za obešalne mape
  Višina predalov
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 108

  Predalniki za obešalne mape: robustni in za dolgotrajno uporabo. Zmogljiv izdelek za vašo pisarno.  Ali ne bi bilo to praktično? En sam predal v omari, dovolj globok za obešalne mape formata DIN A4, ki omogoča, da dokumente in obrazce tekočega projekta hitro a hkrati urejeno razvrščate in premeščate. Vse dokler ni postopek zaključen in zrel za fascikel. Kako prav imate: to že obstaja in se imenuje predal za obešalne mape.  Pri podjetju kaiserkraft boste našli pisano ponudbo predalnikov za obešalne mape različnih širin in višin, v izvedbi z eno ali dvema vrstama z največ štirimi predali. Bogata oprema lahko izpolni skoraj vsako željo: kakovostna blagovna znamka Bisley, mauser ali EUROKRAFTpro, praškasto lakiranje ali žgano lakiranje in ohišje iz jeklene pločevine v številnih barvah, poln izvlek predalov, odvisno od modela z mehkim samodejnim zapiranjem – za varnost podatkov pa poskrbi centralno zaklepanje s cilindrično ključavnico.  Od računovodstva do praktičnega upravljanja: tudi urejanje lahko poteka hitro.  Tako gre iz dneva v dan: odprete predal, vzamete mapo iz predala, zaprete predal, ga znova odprete, pobrskate po registraturi, vzamete dokument, zaprete predal – zato mora biti predalnik za obešalne mape zelo vzdržljiv. To je tudi prav, ker mora kot del funkcionalne pisarniške opreme prispevati k temu, da zagotavlja red tudi pod visokim pritiskom. Zato da nekomu kopica podatkov kljub vsej strukturi ne zraste čez glavo, je priporočljivo občasno kaj zavreči. Z uničevalnikom dokumentov iz naše spletne trgovine lahko iz omare za dokumentacijo odstranite tisto, kar ni treba več shranjevati.  Kupite ključavnico – ker je varnost stvar zaklepanja!  Ko smo že pri shranjevanju, naj poudarimo, da niso le občutljivi podatki tisti, ki jih je treba zaščititi. Ali vaše podjetje dela z nevarnimi snovmi ali shranjuje vredne predmete? Pri podjetju kaiserkraft lahko izbirate med ključavnicami in ključi v različnih izvedbah za vse, kar ne sme biti dostopno komurkoli, od zaščite pred krajo do kodiranih elektronskih ključavnic. Seveda se zavedamo, da je vsako podjetje edinstveno in da lahko ravno vaše podjetje zahteva rešitev po meri: naj gre za predale za obešalne mape, vprašanja varnosti ali pisarniški material: vedno se lahko obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.