Sistemski vozički za prevoz vreč

Potrebujete več tipov tovornih vozičkov? Izberite samo enega, takšnega, ki zmore (skoraj) vse. S sistemskimi vozički za prevoz vreč EUROKRAFTpro boste pripravljeni za transport različnega tovora.

V kategoriji Sistemski vozički za prevoz vreč boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 168

Sistemski vozički za prevoz vreč EUROKRAFTpro – transportne naprave za profesionalceČe tovorni voziček uporabljate večkrat kot samo enkrat na mesec in z njim ne prevažate samo zabojev s pijačo za službene zabave, raje izberite bolj zmogljiv model. Sistemski vozički EUROKRAFTpro predstavljajo kakovost brez kompromisov, poleg tega pa jih poljubno prilagodite transportu različnega tovora.Kaj so sistemski vozički in kakšne prednosti ponujajo?Predstavljajte si, da kupite tovorni voziček in kasneje ugotovite, da potrebujete večjo nakladalno površino. Nemara bi rabili celo nakladalno površino za pakete ali nosilce za transport stolov. Pri običajnih vozičkih imate samo eno možnost: kupite novega.Pri sistemskih vozičkih EUROKRAFTpro pa namesto tega kupite samo novo nakladalno površino ali nosilce. Naši sistemski vozički so namreč zgrajeni modularno. V kategoriji „dodatna oprema/nadomestni deli'' lahko izberete drugačne nakladalne površine, nosilce ali komplet novih koles. Z njimi preprosto predelate voziček.To pomeni, da z nakupom sistemskega vozička EUROKRAFTpro ne dobite samo enega, temveč številne različne modele vozičkov. S tem prihranite prostor, tak nakup je trajnosten in čisto preprosto izredno praktičen.Katere so še druge prednosti sistemskih vozičkov EUROKRAFTpro?Medtem ko si vi prihranite nakup več vozičkov, pa mi pri izdelavi sistemskih vozičkov ne varčujemo pri ničemer. Konec koncev znamka EUROKRAFTpro predstavlja izdelke z vrhunsko kakovostjo, na katere se lahko zanesete tudi pri intenzivni uporabi. To pomeni:  • Kakovostni materiali

  • Velika nosilnost

  • Dolgotrajna uporaba

  • Ergonomska oblika za delo, ki ne obremeni hrbta


V podjetju kaiserkraft smo tako prepričani v kakovost naših vozičkov, da zanje priznamo garancijo 10 let. Pri tem ni pomembno, ali zaposleni po okolici prevažajo zaboje s pivom, hladilnike ali dele motorja.Kako kupiti ustrezen sistemski voziček?Popoln sistemski voziček sestavite v treh korakih:  1. Med več kot 300 oblikovanimi modeli izberite želenega. Pri tem si pomagajte z možnostmi filtriranja in iščite na primer po materialu ali merah nakladalne površine.

  2. Odločite se za želene lastnosti.

  3. Istočasno ali kasneje lahko dokupite tudi dodatno opremo za različne namene uporabe, na primer drugačno nakladalno površino ali zaščito koles.


Če imate še kakšna vprašanja ali imate raje osebno svetovanje, ni nič lažjega. Prek naše kontaktne strani smo vam kadar koli na voljo.