Delavniške omare

Seznam želja za popolno omaro v delavnici je kratek: biti mora trpežna, robustna in prilagojena delovnemu okolju ter mora omogočati red pri shranjevanju. Ta seznam lahko še skrajšamo: potrebujemo kakovostno delavniško omaro iz jekla.

V kategoriji Delavniške omare boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: C+P, LISTA, eurokraft pro, ANKE, mauser, Pavoy, eurokraft basic, Wolf.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 333

Jeklena delavniška omara: lotite se dela!Iskre, umazanija in grobi prijemi: v delavnici je dogajanje pogosto zelo intenzivno. Vendar nikakor ne prestavite v nižjo prestavo zgolj iz strahu, da bi poškodovali delavniško opremo. Z jeklenimi omarami za delavnice se lahko mirno lotite dela – omare pa bodo poskrbele za red.Za naše delavniške omare so značilne raznolike možnosti opreme: poleg klasičnih polic, ki so prestavljive po višini, lahko v omare namestite tudi izvlečne police in predale. Predmete je mogoče ergonomsko odložiti in vzeti iz omare. Majhne dele lahko shranite v predale in jih s pomočjo kompletov za predelitev predala ločite od večjih predmetov!
Jeklene omare za delavnico – najboljša izbira glede materialaJeklo je skoraj neuničljivo in zelo odporno. Zato lahko v delavniški omari shranite tudi težke dele ali električno orodje. Kovinske delavniške omare zaščitijo vsebino pred umazanijo, vročino, vplivi okolja ali tatovi – s pomočjo mehanizmov za zaklepanje.Odvisno od modela se te omare lahko uporabljajo na primer kot omara za material z ozkim dnom, kot omara za orodje neposredno ob delovni mizi ali kot delovno mesto z veliko delovno površino na vrhu.Jeklo je po svoji naravi zelo trajnostno. Zlahka se reciklira in je iskan material v krogotoku surovin. Preden pa pride do reciklaže, bo vaša delavniška omara zdržala nešteto delovnih ur. Njene prednosti so prepričljive:  1. Omare ne zahtevajo veliko vzdrževanja, so enostavne za nego in trpežne – potreba po zamenjavi omare je bistveno manjša.

  2. Police in predelne stene lahko premikate ali naknadno namestite glede na potrebe po shranjevanju.

  3. V odprtih skladiščnih posodah ipd. lahko shranjujete majhne dele.

  4. Modeli z drsnimi vrati se prilegajo tudi najmanjšim nišam.

  5. Na voljo so številne izvedbe, med katerimi izberete odvisno od potreb in želene vsebine.Kako izbrati delavniške omare in na kaj je treba biti pozoren?Naši modeli blagovnih znamk, kot je EUROKRAFTpro, so zasnovani za najrazličnejša področja in se razen v delavnici lahko uporabljajo v celotnem podjetju. Pri izbiri delavniških omar s predali in predelki morate upoštevati skupno težo.Delavniške omare za večje obremenitve nimajo le višje lastne teže, temveč se ta pri polni obremenitvi še bistveno poveča. Zato morate preveriti, ali tla na mestu postavitve prenesejo takšno težo. S preverjanjem nosilnosti tal lahko preprečite škodo.Pri omarah s krilnimi vrati in manjšo talno ploskvijo obstaja nevarnost, da se prevrnejo. Pri globini oziroma širini od 50 do 60 cm morate delavniško omaro pritrditi v tla ali steno. To vpliva tudi na izbiro omare in mesta postavitve. Za shranjevanje vodi škodljivih snovi priporočamo omare za nevarne snovi. Za skladiščenje nevarnih snovi na koritastih policah veljajo posebni predpisi glede lastnosti omare. Upoštevajte tudi splošne varnostne stopnje in zahteve zavarovanja. Univerzalne jeklene omare za delavnico s ključavnico ustrezajo stopnji varnosti S1 ali S2 v skladu s standardom DIN EN 14450. To pomeni, da izpolnjujejo osnovne zahteve za protivlomno zaščito in se lahko uporabljajo na primer kot garderobne omare.Z veseljem vam bomo posredovali podrobnejše informacije glede primernosti posamezne delavniške omare in kraja uporabe. V zvezi s tem se lahko kadar koli obrnete na nas.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Teleskopski izvleki | Stenske vitrine | Garderobne omare | Predali za obešalne mape | Žičnate košare | Visoke omare | Pisarniške omare EUROKRAFTpro