O nas

Certifikati

AHK

AHK

Slovensko-nemška gospodarska zbornica je od svoje ustanovitve leta 2006 prvi naslov za nemška podjetja in združenja glede informacij o slovenskem trgu in prvi naslov za slovenska podjetja ter združenja glede informacij o nemškem trgu.

Projekti za nadomestilo CO2

Klimatsko spričevalo

S tem certifikatom potrjujemo, da z dodatnimi projekti za ogljično izravnavo, zagotavljamo ravnovesje emisij ogljikovega dioksida.

Vaša ekipa KAISER+KRAFT

AAA

Boniteta odličnosti

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Global Compact

Global Compact

Eno smernico za trajnostno trgovanje predstavlja ideja Združenih narodov Global Compact. Podjetje KAISER+KRAFT se zato obvezuje, da bo spoštovalo deset univerzalnih načel na področju človekovih pravic, delavskih standardov, varstva okolja in boja proti korupciji ter skrbelo za njihovo širjenje.