O nas

Certifikati

AHK

AHK

Slovensko-nemška gospodarska zbornica je od svoje ustanovitve leta 2006 prvi naslov za nemška podjetja in združenja glede informacij o slovenskem trgu in prvi naslov za slovenska podjetja ter združenja glede informacij o nemškem trgu.

ecovadis

Certifikati 231

EcoVadis je ponovno ocenil KAISER+KRAFT GmbH in mu podelil zlato medaljo kot priznanje za dosežke na področju družbene odgovornosti podjetij. S tem rezultatom smo se uvrstili med najboljše 3 % izvajalcev. Z zlato medaljo uspešno sporočamo, da smo več kot odločeni, da to vprašanje vzamemo resno, in utrdimo svoj položaj kot vzor na področju trajnosti v dobavni verigi za celotno panogo. Certifikat lahko najdete tukaj.

Projekti za nadomestilo CO2

Klimatsko potrdilo

S tem certifikatom potrjujemo, da z dodatnimi projekti za ogljično izravnavo, zagotavljamo ravnovesje emisij ogljikovega dioksida.

Vaša ekipa kaiserkraft

Bonitetna odličnost

Certifikat finančne zanasljivosti

KAISER+KRAFT GmbH, Podružnica Ljubljana sodi v elitno skupino gospodarskih subjektov, ki predstavlja le 8,75% od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Gre za subjekte pri katerih sta finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna, svoje poslovanje financirajo z ustreznim deležem lastnega kapitala in imajo takšno strukturo sredstev in obveznosti do virov sredstev glede njihove ročnosti, da ta zagotavlja likvidno tekoče poslovanje in predstavlja primerno zagotovilo njegovega solventnega finančnega položaja v srednjeročnem bodočem obdobju.