080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Material
 

Kabelski mostiči

Najdemo jih na gradbiščih, koncertnih prizoriščih in industrijskih zemljiščih: kabelski in cevni mostovi, ki optimalno zaščitijo vašo napeljavo in žice. Za vse lokacije uporabe ponujamo ustrezne kabelske mostove, ne glede na to, ali boste čeznje zapeljali s tovornim vozilom, viličarjem ali vozičkom.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Kabelski mostič, velik
zaključni element
Neto
25,-
Kabelski mostič, velik
kotni element 45°
Neto
78,90
Kabelski mostič, velik
standardni element
Neto
166,-
Kabelski mostič iz aluminija
DxŠxV 2000 x 80 x 20 mm
Neto
od 105,70
Neto
od 301,50
Mostiček za cevi in kable
za kable s Ø do 70 mm
Neto
124,40
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader
Neto
od 497,-
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader, črn
Neto
265,50
Novo
Kabelski most iz umetne mase
za cevi s Ø do 7,5 mm
Neto
od 35,20
Novo
Kabelski most iz umetne mase
za kable s Ø do 10 mm
Neto
od 49,90
Novo
Neto
od 24,75
Mostiček za cevi in kable
za kable s Ø do 45 mm, rumen
Neto
282,50
Kabelski mostič iz PVC
DxŠxV 1500 x 200 x 35 mm
Neto
od 130,50
Kabelski mostič iz aluminija
DxŠxV 1500 x 80 x 20 mm
Neto
od 79,90
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15

S kabelskimi in cevnimi mostovi preprečite spotikanjeDokler elektrike še ne moremo prenesti po zraku, so kabli in napeljave žal neizogibni tudi v vašem podjetju. Težava nastane, kadar so napeljani čez prometne ali pešpoti, saj to občutno poveča nevarnost nesreč in spotikanja. Rešitev predstavljajo kabelski mostovi, pod katere skrijete napeljave in cevi ter tako poskrbite za bistveno večjo varnost povsod v podjetju.
Kabelski in cevni mostovi za splošno varnostNi se vam treba spraševati, kateri predpisi veljajo za kabelske mostove. Samo oglejte si ozemlje podjetja in določite, kateri kabli potekajo po katerih poteh ter s katerimi transportnimi napravami ali vozili vozite čeznje. So kabli ali cevi položeni tam samo začasno ali za stalno?Skladno s temi vprašanji smo v podjetju KAISER+KRAFT zasnovali ponudbo: tukaj najdete več različic za uporabo v prostorih in na zunanjem območju. Lahko izbirate med modeli za velike obremenitve, ki zdržijo motorni promet, ter izdelki za zaščito na pešpoteh in v pisarnah.Na poteh z gostim prometom pa kabelski in cevni mostovi ne izpolnjujejo samo ene naloge. Poleg tega, da preprečujejo spotikanje ob kable, so tudi izredno premišljen dodatek za boljšo orientacijo in večjo varnost v podjetju.
Kabelski in cevni mostovi ponujajo več kot samo zaščitoNa prostem lahko z ustreznimi kabelskimi mostovi poskrbite tudi za zapore in označevanje. V naši ponudbi najdete različne izvedbe, ki omogočajo različno upočasnitev vožnje. Vsak kabelski most namreč voznika prisili, da popusti plin. In to je pri varnosti v prometu nepogrešljivo.Poleg tega ustrezno označeni kabelski mostovi lahko delujejo tudi kot usmerjevalni sistem, ki zemljišče podjetja razdeli na več con, skupaj z drugimi elementi, kot so zaščita robov in odbojna zaščita ter opozorila in zapornice. Slednje že ob prihodu na zemljišče brez besed jasno pokažejo, kje lahko pot nadaljujete in kje ne.Z veseljem vam osebno svetujemo pri vseh vprašanjih glede varnosti pri kabelskih in cevnih mostovih, zaporah in drugih varnostnih elementih.

Primerjava izdelkov