080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Material
 

Kabelski mostiči

Najdemo jih na gradbiščih, koncertnih prizoriščih in industrijskih zemljiščih: kabelski mostiči, ki bodo optimalno zaščitili vaše vode in žice. Torej za vsakršno mesto ponujamo ustrezne kabelske mostiče ne glede na to, ali boste čeznje zapeljali s tovornim vozilom, viličarjem ali vozičkom.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Kabelski mostič, velik
zaključni element
Neto
24,65
Kabelski mostič, velik
kotni element 45°
Neto
77,90
Kabelski mostič, velik
standardni element
Neto
164,-
Kabelski mostič iz aluminija
DxŠxV 2000 x 80 x 20 mm
Neto
od 104,40
Neto
od 298,-
Novo
Kabelski most
Toploader
Cena na zahtevo
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader
Cena na zahtevo
Novo
Kabelski most iz umetne mase
za cevi s Ø do 7,5 mm
Cena na zahtevo
Novo
Kabelski most iz umetne mase
za cevi s Ø do 10 mm
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Mostiček za cevi in kable
za kable s Ø do 45 mm, rumen
Neto
279,50
Mostiček za cevi in kable
za kable s Ø do 75 mm, črn
Neto
217,50
Kabelski mostič iz PVC
DxŠxV 1500 x 200 x 35 mm
Neto
od 128,90
Kabelski mostič iz aluminija
DxŠxV 1500 x 80 x 20 mm
Neto
od 79,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
Kabelski mostovi: zaščita kablov in zaščita pred kabli
Kabelski mostovi so profili, ki kable razvrščajo, prekrivajo, pritrdijo in usmerjajo ter so nepritrjeno položeni na tla. Kabelski kanal je položen v prostoru, na primer v pisarni, ali pa na prostem. Kabelski kanal za talne obloge je samolepilen, običajno pritrjen z obojestranskim lepilnim trakom. Za namestitev na prostem se uporabljajo kabelski kanali, čez katere je mogoče voziti, zato so narejeni iz težkega materiala, odpornega proti vremenskim vplivom. Pri kablih, ki so nezaščiteno speljani po tleh, se priključene naprave zlahka poškodujejo, obstaja pa tudi nevarnost padca zaradi spotikanja čez napeljave. S pomočjo kabelskih mostov lahko napeljave pritrdite in jih zaščitite pred obremenitvijo zaradi vlečenja, stiskanja in obrabe. Kabelski mostovi ležijo plosko in nekoliko poševno na tleh, njihova namestitev je enostavna, poleg tega pa so dobro opazni. Mostovi za uporabo na prostem so načeloma namenjeni zaščiti napeljav, ki je izpostavljena visokim obremenitvam, na primer na prireditvah na prostem in gradbiščih. Zato so pogosto narejeni iz trde umetne mase, aluminija ali gume. Toge posamezne odseke lahko poljubno povežemo med seboj. Večinoma so izdelani iz kovine ali trdega PVC-ja. Na voljo so tudi modeli, ki jih z vijaki ali lepilom pritrdimo na tla, pa tudi premični sistemi, ki jih ni potrebno pritrditi. Cevni in kabelski mostovi se zaradi visoke lastne teže in ustrezne oblike ne premikajo. Cevni mostovi imajo podobno funkcijo kot kabelski.

Profesionalni kabelski mostovi za uporabo v prostorih in na prostem
Pri KAISER+KRAFT najdete v kategoriji zapor in oznak kakovostne in obstojne kabelske mostove. Imajo visoko temperaturno in vremensko obstojnost, zato jih lahko uporabljate tako na prostem kot tudi v prostorih. Ponudba podjetja KAISER+KRAFT obsega obremenljive kabelske mostove iz aluminija in PVC-ja ter cevne mostove. Ti izdelki so primerni tudi za promet s tovornimi vozili. Kabelskih mostov na prostem ni treba pritrditi, zato so odlični za občasno uporabo. Hitro in preprosto jih namestite tudi na različnih prireditvah in sejmih.
Primerjava izdelkov