Kabelski mostiči

Najdemo jih na gradbiščih, koncertnih prizoriščih in industrijskih zemljiščih: kabelski in cevni mostovi, ki optimalno zaščitijo vašo napeljavo in žice. Za vse lokacije uporabe ponujamo ustrezne kabelske mostove, ne glede na to, ali boste čeznje zapeljali s tovornim vozilom, viličarjem ali vozičkom.

V kategoriji Kabelski mostiči boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EHA, COBA, VISO.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 26

S kabelskimi in cevnimi mostovi preprečite spotikanjeDokler elektrike še ne moremo prenesti po zraku, so kabli in napeljave žal neizogibni tudi v vašem podjetju. Težava nastane, kadar so napeljani čez prometne ali pešpoti, saj to občutno poveča nevarnost nesreč in spotikanja. Rešitev predstavljajo kabelski mostovi, pod katere skrijete napeljave in cevi ter tako poskrbite za bistveno večjo varnost povsod v podjetju.
Kabelski in cevni mostovi za splošno varnostNi se vam treba spraševati, kateri predpisi veljajo za kabelske mostove. Samo oglejte si ozemlje podjetja in določite, kateri kabli potekajo po katerih poteh ter s katerimi transportnimi napravami ali vozili vozite čeznje. So kabli ali cevi položeni tam samo začasno ali za stalno?Skladno s temi vprašanji smo v podjetju kaiserkraft zasnovali ponudbo: tukaj najdete več različic za uporabo v prostorih in na zunanjem območju. Lahko izbirate med modeli za velike obremenitve, ki zdržijo motorni promet, ter izdelki za zaščito na pešpoteh in v pisarnah.Na poteh z gostim prometom pa kabelski in cevni mostovi ne izpolnjujejo samo ene naloge. Poleg tega, da preprečujejo spotikanje ob kable, so tudi izredno premišljen dodatek za boljšo orientacijo in večjo varnost v podjetju.
Kabelski in cevni mostovi ponujajo več kot samo zaščitoNa prostem lahko z ustreznimi kabelskimi mostovi poskrbite tudi za zapore in označevanje. V naši ponudbi najdete različne izvedbe, ki omogočajo različno upočasnitev vožnje. Vsak kabelski most namreč voznika prisili, da popusti plin. In to je pri varnosti v prometu nepogrešljivo.Poleg tega ustrezno označeni kabelski mostovi lahko delujejo tudi kot usmerjevalni sistem, ki zemljišče podjetja razdeli na več con, skupaj z drugimi elementi, kot so zaščita robov in odbojna zaščita ter opozorila in zapornice. Slednje že ob prihodu na zemljišče brez besed jasno pokažejo, kje lahko pot nadaljujete in kje ne.Z veseljem vam osebno svetujemo pri vseh vprašanjih glede varnosti pri kabelskih in cevnih mostovih, zaporah in drugih varnostnih elementih.