Kompleti za ukrepanje ob razlitju

Puščanje rezervoarja, počen sod, iztekanje tekočine? Prvič: Brez panike! Drugič: uporabite komplet za ukrepanje ob razlitju za trgovino in industrijo! Ta paket vsebuje vse, kar potrebujete v nujnih primerih: vpojne krpe, sesalne cevi, vpojne blazinice, vedra, krpe, vrečke za odstranjevanje in rokavice. Vsestranski paket, da boste povsem brez skrbi – v nadaljnjem besedilu najdete še več koristnih nasvetov in trikov.

V kategoriji Kompleti za ukrepanje ob razlitju boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: PIG, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 70

Kompleti za ukrepanje ob razlitju: opremljeni za nujne primereVsako podjetje se ne ukvarja z vsemi podrobnostmi obvladovanja razlitja. Vendar mora biti vsako podjetje pripravljeno na nujne primere. Kompleti za ukrepanje ob razlitju v sili ponujajo vsestransko osnovno opremo za odstranjevanje olj, kislin in drugih nevarnih tekočin. V primeru dvoma lahko s tem ne le rešite okolje, temveč je to tudi zakonsko zahtevano.Kaj je komplet za ukrepanje ob razlitju?Kompleti za ukrepanje ob razlitju so kot komplet prve pomoči pri ravnanju z nevarnimi snovmi.Vsebujejo vse potrebno za takojšnje in varno obvladovanje razlitja v primeru razlitja nevarnih tekočin. Odvisno od različice je pripravljen komplet na voljo kot omarica, pomična postaja za pomoč v sili, ali pa v vedru, v zabojniku za odpadke ali škatli. Tako ga lahko na primer hranite v delavnici ali garaži, da prihranite prostor, in je po potrebi takoj pri roki.Kaj je vključeno v komplet za ukrepanje ob razlitju?Kompleti za ukrepanje so sestavljeni iz nepogrešljive osnovne opreme in uporabnih dodatnih pripomočkov. Osnovna oprema za obvladovanje razlitja vključuje naslednje:

Te osnove so v obsežnejših sklopih dopolnjene z drugimi pomočniki, ki so v številnih podjetjih prav tako nepogrešljivi:

Kako izberem komplet za ukrepanje ob razlitju?Podobno kot pri barvnem označevanju vpojnih krp in sesalnih cevi lahko naročite komplete za ukrepanje ob razlitju v različicah za kemikalije, olje in univerzalna razlitja. Izberite različico(-e), ki se bo(-do) najverjetneje pojavila(-e) na zadevnem območju v vašem podjetju. Univerzalne različice so smiselne za vsako podjetje.Skupna zmogljivost vezave v litrih je odvisna od nastavljene opreme ali obsega. Ta vrednost je pomembno vodilo pri vaši izbiri. Če redno ravnate s 50-litrskimi kanistri ali sodi, 20-litrski kompleti ne zadoščajo niti kot povsem previdnostni ukrep.Ne pozabite: Redno preverjajte popolnost vsebine kompletov za ukrepanje in po razlitju ponovno napolnite vse sestavne dele.Če želite, da vam o tem svetujemo, se obrnite na nas.