Garderobne omare, predelki z zaklepanjem

Skupni prostori so sami po sebi prava znanost. Ne verjamete? Potem si oglejte našo ponudbo omaric in predelkov za zaklepanje. Jeklene omare, garderobni sistemi, posamezni predelki z zaklepanjem, omare s predelki z zaklepanjem – presenečeni boste, kaj vse lahko najdete med opremo za skupne prostore.

V kategoriji Garderobne omare, predelki z zaklepanjem boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: C+P, Wolf, eurokraft pro, eurokraft basic, BISLEY, Pavoy.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Barva
  Barva vrat
  Izvedba ogrodja
  Material
  Serija
  Širina
  Število predelkov
  Število razdelkov
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 739

  Garderobne omare in predelki z zaklepanjem za varno shranjevanje  Garderobne omare in predelki z zaklepanjem so nepogrešljivi v telovadnicah, na bazenih, v garderobah in šolah. Športni navdušenci želijo imeti svoje dragocenosti in oblačila na varnem, medtem ko dvigujejo uteži v telovadnici ali odbijajo žogice na igrišču za golf. Učenci in študenti lahko knjige in jakne varno shranijo v predelke z zaklepanjem pred knjižnico ali na hodniku šolske stavbe, medtem ko bogatijo svoje znanje. Zaposleni pa oblačila za delo in prosti čas pospravijo v temu namenjene delovne garderobne omare.


  Garderobne omare ali omare s predelki z zaklepanjem so vsakodnevni predmeti, ki so samoumevni za zaposlene v podjetjih in obiskovalce v javnih stavbah in objektih za prosti čas.  Pri nas boste našli to, kar iščete!  Ponujamo garderobne omare in predelke z zaklepanjem različnih velikosti in izvedb – od majhnih do velikih. Izbira jeklenih omar, kovinskih garderobnih omar ali omar z garderobno klopjo je velika in elemente lahko tudi poljubno kombinirate med seboj. Če želite kombinirati ter povezovati garderobne omare in predelke z zaklepanjem, morate paziti, da vedno uporabite enake modele. Na ta način ustvarite enoten videz, posamezne omare pa lahko sestavite skupaj z malo truda. Pazite, da bodo omare enake velikosti. V naši spletni trgovini boste našli tudi zelo ozke in zelo visoke garderobne omare z različnimi funkcijami. Jeklene garderobne omare z vgrajenim drogom za oblačila ali kljuko so zelo primerne za shranjevanje delovnih oblačil. Poleg tega so na voljo garderobne omare s klopmi, nameščenimi spredaj ali spodaj, zaradi katerih je preoblačenje v kabinah še prijetnejše.  Garderobne omare in predelki z zaklepanjem – omare za shranjevanje, primerne za vsa področja  Garderobne omare iz naše spletne trgovine imajo različne funkcije in značilnosti, ki pogosto predstavljajo dodatno vrednost za določena področja. Na splošno so prezračevalne luknje ali reže obvezne za dobro garderobno omaro, saj zagotavljajo, da shranjena oblačila ne bodo imela zatohlega vonja.


  Noge ali podnožja morajo biti prijazna do tal, omare pa enostavne za čiščenje, kar je mogoče doseči z notranjimi predelki brez robov. Omare znamke QUIPO imajo vse bistvene lastnosti. Njihove osnovne in priključne elemente je mogoče poljubno kombinirati v okviru enega modela. Najpomembnejša lastnost garderobnih omar in predelkov z zaklepanjem je njihova možnost zaklepanja. Na spletu lahko naročite garderobne omare s cilindrično ključavnico, glavnim ključem in praktičnim sistemom z glavnim ključem. Pomembno je, da pri ponovnem nakupu in odstranitvi izberete enake modele ključavnic.


  Drugi elementi za zaklepanje iz naše ponudbe so priprave za ključavnice obešanke ali vrtljivi varnostni zapahi, ki jih ni mogoče odpreti z nasilnim obračanjem. Garderobne omare vrhunske znamke EUROKRAFT ponujajo možnost tritočkovnega zaklepa, kjer je zapah tudi na zgornjem in spodnjem robu omare. Če želite, da je v garderobi tišje in so vrata omar zaščitena, se lahko odločite za model z gumijastimi odbojniki. Za vlažne prostore so še posebej primerne elektrolitsko pocinkane garderobne omare in omare iz nerjavnega jekla. Predelki z zaklepanjem za šole ali javne ustanove, kjer je uporaba včasih nekoliko manj nežna, pa morajo biti izdelani iz trdnega in vzdržljivega materiala.  Garderobne omare s predelki z zaklepanjem, ki jih kaiserkraft priporoča takšnim ustanovam, so izdelane iz robustnega jekla in izbočene, zato so zelo odporne. So smiselna naložba, saj najvišji standardi kakovosti zagotavljajo, da se nič ne bo tako hitro pokvarilo. V garderobah in oblačilnicah, kjer je le malo prostora, so dobra alternativa prostorsko varčne omare in omare v obliki črke Z. V tovarnah, skladiščih, delavnicah in pisarnah se jeklene omare z različnimi velikostmi predelkov in dodatki lahko uporabljajo za shranjevanje dokumentacije, oblačil in orodja. Mrežaste garderobne omare in predelki z zaklepanjem z okenci pa omogočajo večji nadzor nad shranjenimi predmeti, ki so vidni vsem.  Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas – z veseljem vam bomo pomagali!  Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:  Omare za čistilna sredstva | Teleskopski izvleki | Predali za obešalne mape | Pohištveni trezorji | Omare s predelki z zaklepanjem | Omare za preoblačenje | Omare za nevarne snovi Justrite