Zaporne ograje, gradbiščne ograje

Za zaščito zaposlenih ali kot pregrada, ki prepreči dostop nepooblaščenim: zaporne in gradbiščne ograje zaprejo dostop na območja, ki zaradi gradbenih del ali nezgod trenutno niso dostopna. Z njimi poskrbite za varnost!

V kategoriji Zaporne ograje, gradbiščne ograje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Rubbermaid.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 38

Zaporne in gradbiščne ograje – prilagodljive zapore in preprečevanje nesrečPrevidnost je vedno v modi. Ko pa med delovnikom pride do napetih situacij, lahko postanejo raztreseni celo profesionalci pri meditiranju. Naše zaporne in gradbiščne ograje bodo preprečile, da bi zaposleni v takšni situaciji prišli na nevarna območja, gradbišča pa zaščitile pred dostopom nepooblaščenih oseb. Najbolje pri tem je, da jih tako hitro spet odstranite, kakor ste jih postavili.Zaporne ograje ščitijo ljudi in strojeZaporne ograje opravljajo predvsem tri naloge:  • Preprečujejo, da bi se zaposleni ali mimoidoči poškodovali, če so ob napačnem času na napačnem kraju.

  • Ščitijo drage stroje in naprave, na primer pred trki z viličarjem.

  • Nepooblaščenim preprečujejo dostop.


Glede na situacijo lahko zaporne in gradbiščne ograje uporabljate za nevarna mesta v podjetjih, za zavarovanje gradbišč ter prireditev. V nasprotju s fiksnimi zaporami jih hitro postavite in pospravite. Pri podjetju kaiserkraft dobite ograje za vse potrebe.Pri izbiri upoštevajte naslednje lastnostiPazljivi ljudje vedo, da so podrobnosti pomembne. To velja tudi za izbiro ustrezne zaporne ali gradbiščne ograje. Nekaj nasvetov o tem, kaj je treba upoštevati:  • S kolesi ali brez: zaporne ograje s kolesi so posebej udobne predvsem takrat, kadar jih je treba pogosto prestavljati ali predelati.

  • Umetna masa ali jeklo: ograje iz umetne mase so lahke in cenovno ugodne, jeklene rešetke pa zdržijo tudi večje obremenitve.

  • Odsevne ali ne: na to vprašanje lahko hitro odgovorite. Če ograja stoji na mestu, kjer ponoči hodijo mimo ljudje, izberite odsevno izvedbo.

  • Shranjevanje: škarjaste ograje so na primer prostorsko varčne za shranjevanje, saj jih lahko zložite.


Poleg tega pri podjetju kaiserkraft dobite elemente z vrati in za pritrditev na steno. Na voljo so tudi kompleti ter drugi izdelki, na primer zapore in oznake: povozne opozorilne ovire, kabelski mostovi, stebriči in še mnogo več. Če ne veste, kaj točno potrebujete, se obrnite na nas!