Sončniki

Na zunanjem območju podjetja nikakor ne smejo manjkati senčniki. V hladni senci bodo zaposleni udobno preživeli odmor in nabrali energijo za preostanek dneva. Oglejte si ponudbo naših izdelkov!

Senčniki: optimalna zaščita pred sončnimi žarki in vročinoPoletje, sonce in – senčniki. Vaši zaposleni bodo pri delu učinkovitejši in bolj motivirani, če si bodo lahko tu in tam vzeli kratek odmor. Najboljši odmori so seveda na prostem, saj svež zrak in dnevna svetloba poživita telo in duha. Potrebna pa je tudi previdnost, saj preveč sonca in vročine učinkuje ravno obratno. S senčniki boste poskrbeli za hladno senco in ustrezno zaščito pred soncem – dobra novica je, da boste pri podjetju kaiserkraft našli ravno pravo opremo za svoje zunanje območje.Najpomembnejša merila pri izbiriVsi senčniki si med seboj niso enaki in vsak kupec ima svoja pričakovanja, zato so tukaj zbrana najpomembnejša merila, ki jih morate upoštevati pri nakupovanju, da boste hitro in preprosto našli želeni izdelek.Trdno stojalo za senčnik

  • Premislite, ali potrebujete pomično stojalo na kolesih ali posebej stabilno podnožje.

  • Bodite pozorni na vremensko odporne materiale, primerne za dolgotrajno uporabo, kot je pocinkano jeklo.

  • Nasvet: če želite posebno cvetlično dekoracijo, izberite kombinacijo senčnika in cvetličnega korita – tako boste na en mah dobili senco in rože.


Preprosto odpiranje in zapiranje

Upoštevajte pogostost odpiranja in zapiranja senčnika. Na voljo so različni mehanizmi, na primer drsna zapirala, vrtljive ročice ali potezne vrvice. Razmislite, kateri način je najprimernejši za vas.Ovitki in zaščita

Ovitki za senčnike ščitijo blago pred različnimi vplivi, na primer dežjem, ledom in mrazom. Tako senčniki ne bodo le ostali čisti, pač pa vam bodo še dolgo služili.Druge lastnostiSenčniki so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah. Vnaprej premislite, kakšna izvedba bi se najbolje ujela z vašim podjetjem in katere zahteve mora senčnik izpolnjevati. V ponudbi so na primer senčniki z zgibom, ki jih lahko po namestitvi na stojalo povsem preprosto prilagodite glede na položaj sonca.Vse za zunanje območje!Dopolnite opremo na zunanjem območju z drugimi izdelki iz naše spletne trgovine. Kaj pravite na cvetlična korita, s katerimi lahko na ozemlju podjetja ustvarite malo zeleno oazo? Ali ste vedeli, da si ljudje lažje oddahnemo od stresa, če smo obdani z naravo? Poleg tega so rože odlične kot zaščita pred neželenimi pogledi ali za razmejitev različnih območij. Z veseljem vam bomo svetovali!