Odlagališča za nevarne snovi

Kaj storiti, če morate shranjevati nevarne snovi, ki jih je premalo za celotno skladišče, a preveč za enostaven regal za nevarne snovi? V tem primeru je najbolje, da nevarne tekočine shranite v odlagališču za nevarne snovi. V njem boste agresivne, vodi škodljive tekočine lahko hranili v skladu s predpisi, pri čemer lahko izbirate med odlagališči, ki so še posebej prostorsko varčna ali enostavna za uporabo, imajo dvižno streho, vrata s širokim odpiranjem in zaklepanjem ter dovolj prostora za več sodov z nameščenimi črpalkami. Kompaktno skladiščenje nevarnih snovi: zabojniki ali odlagališča za nevarne snovi za uporabo v prostorih in na prostem – preberite več informacij o tem ali jih naročite!

V kategoriji Odlagališča za nevarne snovi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: LaCont, eurokraft pro, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 70

Odlagališča in zabojniki za nevarne snovi: mini skladišča z največjo varnostjoPri skladiščenju nevarnih snovi sta varnost in enostavna uporaba neločljivo povezani. Zato sode, majhne posode ali cisterne IBC z ustreznimi snovmi shranjujte v odlagališčih in zabojnikih za nevarne snovi. Ti združujejo najvišje varnostne zahteve ter preprosto in varno uporabo.Kaj je značilno za odlagališča za nevarne snovi?Odlagališča oziroma zabojniki za nevarne snovi so celovita rešitev za skladiščenje nevarnih snovi na omejenem prostoru v skladu s predpisi. V nasprotju z ureditvijo skladišča za nevarne snovi, ki ga je treba ločiti od drugih delovnih prostorov, vključno z vsemi varnostnimi ukrepi, je odlagališče za nevarne snovi pripravljeno za uporabo takoj po dobavi. Naročite lahko različne izvedbe za sode, majhne posode ali cisterne IBC ter izbirate med številnimi različicami:  • Zabojniki za nevarne snovi in skladišča za vodi škodljive snovi, agresivne kemikalije ali vnetljive snovi

  • Za skladiščenje v prostorih ali na prostem na ozemlju podjetja

  • Različne izvedbe vrat z zaklepanjem, odvisno od razpoložljivega prostora

  • Različni modeli za aktivno in/ali pasivno shranjevanje vnetljivih tekočin

  • Z dodatki za udobno uporabo, kot so podstavek za točenje, navozna rampa, dvižna streha itd.


Skladiščenje nevarnih snovi v zabojnikih in odlagališčih iz umetne mase je idealno za podjetja, ki hranijo omejeno število posod ter želijo cenovno ugodno in učinkovito optimizirati postopke pri delu z nevarnimi snovmi in njihovem skladiščenju.Kateri zabojniki so primerni za posamezne nevarne snovi?Pri vsakem izdelku iz naše ponudbe upoštevajte informacije o primernosti snovi in kategorije GHS. Na splošno je tako, da je od materiala odlagališča odvisno, za katero nevarno snov je primerno.  • Odlagališča iz umetne mase so odporna proti koroziji in vremenskim vplivom ter se lahko uporabljajo za vodi škodljive snovi in kemikalije.

  • Zabojniki iz pocinkanega jekla so primerni za vnetljive in vodi škodljive snovi. Pri tem je treba upoštevati tudi informacije o aktivnem in pasivnem skladiščenju na konkretnem mestu postavitve.


Poleg zahtevanega označevanja skladišča in posod morate poskrbeti tudi za varnostne ukrepe za obvladovanje razlitja ter redno preverjati delovanje vseh elementov odlagališča. Po potrebi zamenjajte prestrezne kadice in druge dodatke.V naših informacijah o skladiščenju nevarnih snovi v skladu s predpisi boste našli še več podrobnosti. Na vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili tudi osebno. Preprosto stopite v stik z nami.