080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Višina
 

Pulti za predstavitev in moderiranje
Kdor ima govor, zelo hitro ugotovi, da so za uspešno predavanje zelo pomembni ustrezni pulti za pisanje, govorniški pulti ali stojala za liste papirja. Za predstavitve in informiranje v različnih situacijah najdete v naši spletni trgovini pulte, ki se ponašajo s privlačnim videzom in raznoliko uporabo. Pulte z nastavitvijo višine lahko prilagodite telesni višini. Vgrajena osvetlitev pa olajša branje rokopisa tudi v slabo razsvetljenih prostorih. Pulti so na voljo z različnimi nagibi odlagalne površine. Posamezni modeli imajo celo nastavljiv nagib. Z ustreznim materialom za predstavitve bodo nastopi pred večjim in manjšim občinstvom veliko bolje uspeli, tako pri razgovorih s sodelavci, javnih prireditvah kot tudi predstavitvah strankam. Pri tem je priporočljiva tudi uporaba stojal za liste papirja, projektorjev in drugih pripomočkov. Na zaprto sprednjo stran govorniškega pulta lahko namestite logotip podjetja, moto prireditve ali druge informacije. Če ima pult vrtljiva kolesa, ga zlahka in hitro pomaknete na želeno mesto.

Pulti za pisanje in govorniški pulti za različne priložnosti
Pulti imajo pomembno vlogo tudi pri medijskih dogodkih, na konferencah ali v sprejemnici podjetja. Odvisno od situacije so priporočljivi pulti s prosojno konstrukcijo ali zaprto sprednjo steno. Ker lahko govorniške pulte stilno prilagodite posamičnemu prostoru, boste poskrbeli za usklajen celotni vtis. V obsežni ponudbi podjetja KAISER+KRAFT si lahko ogledate različne pulte za pisanje in si izberete govorniški pult s takšnim videzom, ki bo ustrezno predstavljal vaše podjetje.

Pisalniki

Globoko vdihnite. Osredotočite se. In začnite! Vsak govor in vsako predavanje predstavlja majhen izziv, ki ga je treba opraviti. Dobro, da se lahko pri tem zanesete na naše pisalne in govorniške pulte. Ker so pulti nastavljivi po višini, imajo veliko odlagalno površino itd., bo naslednja konferenca ali predstavitev zagotovo v celoti uspela.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 3
| | |
Neto
247,50
Govorniški pult, 2 odlagalni površini
sprednja stran iz jeklene pločevine
Neto
269,50
Pisalnik z nastavitvijo višine
pomičen, svetlo siva
Neto
190,80
Najdenih je bilo toliko artiklov: 3
Primerjava izdelkov