Vrečke

Vrečke in embalaža za najrazličnejšo uporabo – tu lahko dobite vse za pakiranje, polnjenje, predstavitev in odpremo: od praktičnih vrečk s pritisnim zapiralom in stoječih vrečk do vrečk z mehurčki in cevastih folij. V naši spletni trgovini zdaj kupite embalažne vrečke!

Embalažne vrečke: vsestransko uporabne za večnamenska pakiranjaEmbalažne vrečke so vsestranski pripomoček za pakiranje in zavijanje: z njimi lahko komisionirate dele, ohranite svežino blaga, poskrbite za urejenost in predvsem za varnost na prevozni poti.Katere vrečke in pakirne vrečke so na voljo?Velik pomen pripisujemo varnosti in kakovosti, pa tudi prijetnemu delu. Poleg klasičnih standardnih vrečk so v naši široki ponudbi tudi trajnostne alternative iz recikliranih materialov, organske plastike ali papirja:  • Vrečke s pritisnim zapiralom za večkratno zapiranje za majhne predmete in rezervne dele, dodatno opremo, dokumente, tekstil ali živila zagotavljajo optimalno zaščito pred prahom in vlago. Vrečke s poljem za napise zaradi jasnega označevanja zagotavljajo hitro prepoznavanje vsebine. Zaradi drsnega zapiranja so vaši izdelki hitro in nepredušno zaprti. Odlične tudi za potovanje z letalom!

  • Ploske vrečke z odprtimi usti so idealne za komisioniranje, razvrščanje in shranjevanje. Ploske vrečke poskrbijo za red v skladišču, služijo kot zaščita pred prahom in zaščitijo površine, saj jih lahko hitro zaprete z vezniki ali lepilnim trakom. Lahke vrečke z debelino folije 25 µm so idealne za shranjevanje majhnih delov in rezervnih delov ter za določanje porcij hrane. Ploske vrečke z debelino folije 50 µm se lahko uporabljajo za pakiranje, zaščito in predstavitev dokumentov, usnjenih izdelkov in tekstila. Vrečke debeline 100 µm so odlična zaščita pred prahom in vlago za občutljivo blago v skladišču.

  • Vrečke za živila in termo vrečke zagotavljajo hladno verigo za temperaturno stabilno pošiljanje živil, farmacevtskih izdelkov in drugega občutljivega blaga.

  • Mehurčkaste vrečke zagotavljajo optimalno zaščito blaga, občutljivega na udarce, med pošiljanjem in v skladišču. Goste vrečke iz trislojne folije LDPE so odlično oblazinjenje za ravne predmete, kot so okvirji ali zvezki. Ali pri pošiljanju pakirate več izdelkov v eno škatlo? Z dvoslojnimi mehurčkastimi vrečkami lahko hkrati pošljete več pošiljk.

  • Papirnate vrečke so sodobna in trajnostna rešitev za pakiranje in shranjevanje živil, začimb ali vzorcev. Zaradi stabilnega blok (ravnega) dna ali križnega dna in dna iz natronskega papirja, odpornega na trganje, jih lahko uporabljate tudi za težko zelenjavo in sadje.

  • Cevaste folije za uporabo z varilniki folije za različne dolžine in geometrije blaga omogočajo natančno prileganje embalaže.

  • Vrečke s stranskimi pregibi in pokrovi za škatle za oblaganje kartonskih škatel ali mrežastih zabojev optimizirajo odpremo blaga za prevoz vseh količin.


Nakup embalažnih vrečk: kako izbrati najboljšo vrečko?To je najprej odvisno od stanja embalaže: za živila in sveže pridelke veljajo zakonski predpisi, zato tu ni mogoče uporabiti vseh vrečk iz folije. Na splošno pa velja naslednje: če vaš izdelek potrebuje zaščito pred umazanijo, vlago ali udarci, so priporočljive alternativne folijske vrečke. Papirnate embalažne vrečke pa so vizualno privlačne in kupcu dajejo vtis trajnosti in ekološke ozaveščenosti.Na splošno je natančnost prileganja najpomembnejša lastnost. Majhni deli ne smejo zdrsniti v vrečki in tako poškodovati druge vsebine paketa. Pomembni dokumenti se ne smejo upogibati v vrečki DIN. Mehurčkaste vrečke lahko kot zračne blazine pravilno opravljajo svojo nalogo le, če se natančno prilegajo paketu.Da bi zagotovili, da bo vaše blago prispelo ne le varno, temveč tudi cenovno ugodno, smo za vas zbrali nasvete in trende na temo embalaže. Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas.