STATUS

Prilagodljivo in kakovostno: serija pisarniškega pohištva Status s pohištvom iz programa office akktiv
Serijo Status odlikujejo kakovostni izdelki z dolgo garancijo. Program office akktiv odraža dodano vrednost in kakovostne izdelke – dobre možnosti kombiniranja in dolga doba uporabe.

V kategoriji STATUS boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 18
Serija pisarniškega pohištva Status s pohištvom kakovostne znamke office akktiv
S serijo pisarniškega pohištva Status si lahko opremite pisarno z izbranimi vrhunskimi izdelki znamke office akktiv. Skupina SELECT predstavlja najboljšo izbiro, pohištvo office akktiv pa vam zaradi kakovostne obdelave, vrhunske kakovosti in dolge garancije ponuja opazno dodano vrednost. Robustni materiali, na primer jeklo in iverne plošče z oblogo iz melaminske smole, ter veliki kabelski profili in funkcionalni sistemi omar zagotavljajo, da s serijo Status dobite trdno in ekskluzivno pisarniško opremo. Pisalne mize lahko nastavite na višino od 680 mm do 820 mm ter jih enostavno povežete med seboj, tako da vsak zaposleni dela za mizo ustrezne višine. Serija pisarniškega pohištva Status obsega pisalne mize s širino 1200 mm in 1600 mm z ogrodjem iz štirikotnih cevi, alternativa pa so računalniške mize s praktično delovno površino za računalniško delovno mesto. Dodatno lahko kupite tudi povezovalne mize in okrogle priključne mize. Te so še posebej primerne za pisarne, kjer skupaj s poslovnimi partnerji, strankami ali pacienti sedite za mizo, kadar se morate o čem dogovoriti ali jim kaj predstaviti. Po naročilu so na voljo tudi mize z zamaknjenimi nogami. Če potrebujete pomoč pri nakupu serije pisarniškega pohištva Status, se obrnite na naše svetovalce za načrtovanje s CAD.

Serija pisarniškega pohištva Status je primerna za najrazličnejše pisarne
S pohištvom Status lahko opremite kompletno pisarno, kar je značilno za pohištveno serijo skupine SELECT. Različice omar sestavite skladno z različnimi potrebami. Poleg nizkih omaric in omar za obešalne mape lahko ponujene omare naložite drugo na drugo do višine 2300 mm. To ustreza približno 6 prostorom za fascikle in ponuja dovolj prostora za shranjevanje različnih stvari. Sistem omar lahko odlično prilagodite individualnim željam in ga uredite na primer kot odprt sklop z regali za takojšen dostop oziroma zaprt s krilnimi ali drsnimi vrati. Vse omare je mogoče zakleniti s cilindrično ključavnico, da pomembni dokumenti ne pridejo v napačne roke. Zaklepajo se tudi pomični predalniki pohištvene serije Status. V nasprotju z drugim pisarniškim pohištvom so ti predalniki globine 800 mm dostavljeni sestavljeni. Z enim pritiskom na gumb pa lahko ob nakupu naročite tudi montažni servis za drugo pohištvo serije Status. Cena montaže se izračuna iz nakupne cene izdelka.