Lestve s ploščadjo, lestve s podestom

Lestve s ploščadjo ali podestom omogočajo varno delo na višini: njihovi podesti in ploščadi zagotavljajo udobje in stabilnost, nedrseče noge in stopnice pa varen vzpon in spust. Od enostranskih ali obojestranskih lestev s ploščadjo do lestev z nastavljivo višino – odkrijte ponudbo v trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Lestve s ploščadjo, lestve s podestom boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 42

Lestve s ploščadjo za varno delo na višiniLestve s ploščadjo omogočajo zanesljivo stanje vsem, ki pri delu uporabljajo različen material in orodje. Izbira modelov je raznolika – od obojestranskih stopniščnih lestev do lestev z nastavljivo višino in pomičnih izvedb.Vsestranske, pomične in varne – lestve s ploščadjo v številnih izvedbahDovolj prostora, trdno stanje in zaščitna ograja: stabilne lestve s ploščadjo ali podestom so nepogrešljive pri zahtevnih montažnih delih. Tako imate proste roke za delo in lahko tudi zapletena dela opravljate brez strahu, da bi padli z lestve.Lestve s ploščadjo vedno izberite skladno s predvideno uporabo. Glede na delovno višino ima lahko ustrezna lestev s ploščadjo zgolj eno ali dve stopnici ali pa je visoka celo več metrov. Izbirate lahko tudi med izvedbami za vzpenjanje z ene ali obeh strani ali zložljivimi modeli. Ker se lestve pogosto uporabljajo na različnih lokacijah, je veliko naših lestev s ploščadjo izdelanih iz lahkega aluminija in opremljenih s koleščki. Za uporabo na prostem v vetru in različnem vremenu pa priporočamo pocinkane izvedbe.Lestve s ploščadjo, lestve s podestom in še mnogo večPoleg lestev s ploščadjo in podestom ponuja kaiserkraft veliko izbiro drugih lestev in odrov – vse od prislonskih lestev in dvokrakih lestev do večnamenskih lestev in stopnic. Za dodatno varnost poskrbijo nedrseče obloge stopnic.Potrebujete pomoč pri izbiri lestve s ploščadjo? V naših nasvetih za izbiro ustrezne velikosti lestve boste dobili koristne informacije. Preberite naša priporočila za varno in hrbtu prijazno delo z lestvami, da boste po nakupu vedno varno delali na svoji novi lestvi s ploščadjo.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Lestve s stopnicami | Lestve s klini | Stopnične lestve | Prečke | Oprijemala | Teleskopski nakladalniki | Stopnice Twinco | Dvokrake lestve KRAUSE