Lestve s ploščadjo, lestve s podestom

Lestve s ploščadjo in podestom so odlične za delo na višini! Zaradi nedrsečih podstavkov in stopnic se boste varno povzpeli nanje. Na ploščadi na vrhu pa boste lahko delali varno in na veliki površini.

V kategoriji Lestve s ploščadjo, lestve s podestom boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Znamka
Tip izdelka
Delovna višina
Ustrezno
Število izdelkov: 40

Lestve s ploščadjo in podestom – varno delovno mesto v zrakuNe marate lestev? Se vam zdijo preveč nezanesljive in omejujoče glede gibanja? Oglejte si naše lestve s ploščadjo in podestom! Z njimi bo delo na višini res prijetno.Vsestranske, pomične in varne – lestve s ploščadjo v številnih izvedbahZadosten prostor, trdno stanje in ograja – pri takšnih pogojih bodo tudi bolj negotovi zaposleni zlahka stopili na ploščad. Na njej bodo imeli proste roke in bodo lahko opravljali zapletena dela, ne da bi se morali bati padca z lestve. Pri podjetju KAISER+KRAFT najdete tako lestve z zgolj eno ali dvema stopnicama kot tudi z višino več metrov. Poleg tega lahko izbirate med lestvami z vzpenjanjem z ene ali obeh strani, različnimi materiali in še veliko več.Ker se lestve pogosto uporabljajo na različnih mestih, so številni modeli s ploščadjo izdelani iz lahkega aluminija in opremljeni s kolesi. Za uporabo na prostem v vetru in slabem vremenu pa priporočamo pocinkane izvedbe.Še več lestev za različne potrebePoleg lestev s ploščadjo in podestom ponuja KAISER+KRAFT veliko izbiro drugih lestev in odrov: vse od prislonskih lestev in dvokrakih lestev do večnamenskih lestev in stopnic. Za dodatno varnost poskrbijo nedrseče obloge stopnic.Potrebujete pomoč pri izbiri? Preberite naše nasvete za izbiro ustrezne velikosti lestve. Po nakupu pa si oglejte nasvete za varno in hrbtu prijazno delo z lestvami. Zaupajte si in se povzpnite v višino!