Klimatske naprave

Popolnoma uravnoteženo. S klimatskimi napravami iz podjetja kaiserkraft bo temperatura na delovnem mestu v vsakem letnem času ravno pravšnja.

Klimatske naprave –vedno prava temperaturaPretoplo, premrzlo, presuho? Zagotovite optimalno delovno klimo v vseh okoliščinah. Naše klimatske naprave so vsestransko uporabne v prostorih in na prostem, poleti in pozimi.
Zakaj potrebujete klimatske naprave?Za naložbo v klimatske naprave obstaja več dobrih razlogov:  • Ko v pisarni vladajo puščavske temperature ali ko na gradbiščih začne zmrzovati sapa, se motivacija za delo in učinkovitost hitro zmanjšata. Enako seveda velja v primeru zatohlega zraka na delovnem mestu. Hkrati se poveča tveganje za nesreče.

  • Ekstremne temperature in slab zrak lahko škodujejo zdravju.

  • V skladu z zakonodajo mora zrak v prostoru na delovnem mestu prispevati k dobremu zdravju. Ukrepati morate najpozneje takrat, ko temperatura na delovnem mestu doseže 26 stopinj, na primer z uporabo klimatskih naprav.Katere klimatske naprave nudimo?Klimatski cilji na delovnem mestu se razlikujejo glede na to, ali vaši zaposleni delajo na gradbišču v mrzlih jesenskih dneh ali v pisarni na vrhuncu poletja.


Zato imate pri nas možnost izbire:  • Grelne naprave: naši električni, plinski ali oljni grelniki v hladni sezoni zagotavljajo toploto v delavnicah, na gradbiščih ali drugih mrzlih območjih.

  • Hladilne naprave: če želite tropske temperature prihraniti za počitnice, imamo na voljo široko paleto hladilnih naprav. Naše klimatske naprave so prilagodljive in omogočajo ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in izsuševanje.

  • Čistilniki zraka in vodni čistilniki zraka: naši čistilniki zraka in vodni čistilniki zraka pomagajo proti suhemu zraku.

  • Ventilatorji: ponujamo ventilatorje za strop, tla in mizo, z zelo močnimi puhali za velike sobe ali majhne in priročne modele.


Naš nasvet: naši uničevalniki insektov pomagajo tudi proti komarjem, muham in drugim brenčečim nadlogam.
Kako se pravilno odločitiPri izbiri klimatskih naprav upoštevajte individualne pogoje na delovnem mestu. Kako veliko je območje, koliko zaposlenih dela na njem in pod kakšnimi pogoji ter kaj želite doseči? Velika razlika je, ali želite klimatizirati majhno pisarno ali dvorano. Pozorni bodite tudi na dejavnike, kot sta poraba energije in glasnost delovanja.Za dobro počutje zaposlenih na delovnem mestu skozi vse leto lahko poskrbite tudi na druge načine. Začnite z ergonomsko zasnovo delovnih mest, ne pozabite pa niti na privlačne prostore za odmore in ponudbe za promocijo zdravja.Niste prepričani, kako se zadeve lotiti? Stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali ustvariti v vseh pogledih dobro delovno klimo.