Vijačni ključi

Razrahljan vijak? Nič lažjega, v naši trgovini dobite robustne in vsestranske vijačne ključe vseh velikosti in za vse namene.

V kategoriji Vijačni ključi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools, HAZET, VIGOR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 50

Vijačni ključi – z njimi boste zavrteli vseDelo se lahko povsem zaustavi, če obstaja en sam vijak, ki ga ni mogoče odviti. Zato bodite raje dobro pripravljeni in si priskrbite vijačne ključe. Imamo vse, viličaste ali obročaste, velike ali male. Z njimi vas ne bo zaustavil noben vijak več.Viličasti ali obročasti ključi?Vedno je na voljo več ključev, ki so ustrezni za določen vijak. Izbirate lahko med različnimi oblikami, na primer med viličastim in obročastim ključem, samo da ustreza njegova velikost:  • Viličast ključ: odprta oblika je praktična še posebej takrat, ko ni veliko prostora.

  • Obročast ključ omogoča večji prenos sile in manj spodrsava, vendar pa morata biti vijak oziroma matica dobro dostopna.


Obe različici ponujamo v trgovini kaiserkraft tudi v dvojni izvedbi, pri čemer sta na enem vijačnem ključu dve velikosti. Če pa se ne morete odločiti med viličastimi in obročastimi ključi, vzemite kombinirano viličasto-obročasto različico.Večja prilagodljivost z ragljami, nasadnimi in francoskimi ključiBi radi imeli en sam kos orodja za različne vijake? Tudi to je mogoče, na primer s francoskim ključem, kjer čisto enostavno nastavite velikost zeva oziroma rogljev. Alternativa je nasadni ključ z nastavki. Obročasti ključi z ragljo pa omogočajo hitro menjavo smeri, da odvečno prestavljanje ključa ni potrebno.Vse to in še druge vijačne ključe najdete pri nas v različnih velikostih, iz več materialov, posamezno ali v praktičnih kompletih. Enako velja za drugo ročno orodje, kot so klešče ali kotni ključi, pa nastavki in nasadni ključi, prav tako tudi delovne rokavice za udobno delo. Naši praktični kompleti orodja so idealni za osnovno opremo.Kam lahko vse to shranite? Priporočamo delovno mizo, delavniški pult ali – za mobilno delo – voziček za orodje.Za konec še nasvet: vijačne ključe lahko obesite na stene z luknjami, tako boste imeli vedno vse pri roki.