Mopi za brisanje, držala za mop

Mop je eden najpomembnejših pomočnikov pri vzdrževanju higiene in čistoče tal v vašem podjetju, s praktičnimi držali za mope pa bo čiščenje še lažje. Funkcionalni mopi iz naše trgovine bodo poskrbeli, da bodo zaposleni delo opravili hitro, preprosto in brez obremenjevanja hrbta.

V kategoriji Mopi za brisanje, držala za mop boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kärcher, Rubbermaid, Vermop, Vikan.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 49

Mopi in držala za mope: okretni pomočniki za čiščenje zgradbZa hitro čiščenje prostorov zadošča uporaba mopa. Z brisalniki za tla, krtačami in prevlekami za pomivanje boste tla in površine očistili brez potrebe po električnem napajanju, preprosto in brez pretiranega truda.Po čem se odlikuje mop?Sodoben sistem z mopom, ki ga sestavljajo držalo in ustrezne prevleke, je primeren za kakršno koli nalogo na področju industrijskega čiščenja. V naši ponudbi najdete prevleke za mokro in suho čiščenje, resaste mope, sisteme za pršenje z mopom in ožemalnike za mope.Glede na izbrana vlakna za krpo in izvedbo izdelka lahko gladka tla pomijete s postopkom vlažnega, mokrega ali suhega čiščenja. Uporaba bo še lažja zaradi ročnega držala za krpo, ki bo tudi pomagalo pri hitrem čiščenju površin iz ploščic ali velikih miznih površin.Za vse različice velja, da mop zanesljivo pobere umazanijo in jo trdno drži, nato pa jo lahko z njega tudi preprosto odstranite. Za čiščenje boste potrebovali manj časa, truda in čistil, hkrati pa si boste to opravilo lahko prikrojili po svoji meri.Sistem s pršenjem, ožemalnik za mope in prilagodljivo držalo: katere so prednosti in slabosti različnih mopov?Kompleti za čiščenje tal s posodo za tekočino so pomični in nudijo izjemno prilagodljivost pri suhem in mokrem čiščenju. Vgrajena posoda je sicer manjša kot vedro, vendar za pregledne površine več kot zadošča.Ožemalnik za mope bo poskrbel, da ne boste prišli v stik z umazano vodo, in preprečil, da bi bil mop premoker. Kompleti so zelo higienični, so pa nekoliko manj okretni v primerjavi s sistemi s pršenjem.Za hitro čiščenje preglednih delovnih površin so najboljša izbira prilagodljiva držala za mope. So prostorsko varčna, hitro jih pripravite za uporabo in prav tako hitro spet pospravite.Kaj moram upoštevati pri izbiri držal in mopov?Če boste izbrali držala in prevleke istega proizvajalca, boste sistem zagotovo lahko uporabljali brez težav. Standardne velikosti so sicer zelo pogoste – z veseljem smo vam na voljo, če želite preveriti, ali prevleka ustreza držalu za mope, ki ga že imate.Pri vlaknih lahko izbirate med mikrovlakni in bombažem. Vsestranska mikrovlakna so bolj zanesljiva in higienska izbira, z njimi pa lahko čistite tudi občutljivejša tla. Bombažna vlakna učinkujejo bolj grobo, zato so idealna za močnejšo umazanijo na neobčutljivih površinah. Z njimi lahko temeljito zdrgnete tla in odstranite trdovratne ostanke umazanije.Več informacij o izbiri vlaken je na voljo v nasvetih za nakupovanje: „Čiščenje z mikrovlakni''.Če pri čiščenju potrebujete več moči, si oglejte naše sesalnike in mokre sesalnike ali higienske visokotlačne čistilnike in parne čistilnike. Imate še kakšno vprašanje? Kadar koli se lahko obrnete na nas.