Delavniški pulti

Včasih se zgodi, da je treba tudi v delavnici, skladišču ali pri odpremi kaj malo natančneje razložiti. Če želite navodila jasno predati svojim zaposlenim, potrebujete pult ali delavniški pult. Tako vas bodo vsi dobro videli in slišali. Ti pulti pa nudijo še mnogo več: mobilen prostor za shranjevanje in večjo urejenost.

V kategoriji Delavniški pulti boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, HelgeNyberg, eurokraft basic, Pavoy, RAU.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 16

Stoječi in delavniški pulti – osrednje mesto za prilagodljivo administracijoDobro organizirana delavnica ali proizvodnja potrebuje predvsem prostor za stroje, blago in prosto gibanje zaposlenih. Pisalne mize ali fiksna pisarniška območja je včasih težko smiselno umestiti. S tem se vam zato niti ni treba truditi, saj lahko tipična administrativna opravila s pomočjo delavniških in stoječih pultov opravljate praktično kjer koli.Za kaj se uporabljajo delavniški pulti?Tudi v digitalni dobi so pogodbe, dobavnice ali naročilnice potrebne v papirnati obliki. Te dokumente, skrbno razvrščene v fasciklih, je najvarneje shraniti v delavniškem pultu.Nagnjene naslonske površine na pultih zagotavljajo udobno držo za pisanje in branje ter odlično podlago za digitalne pripomočke, kot so tablice ali pametni telefoni. V predelke in predale lahko shranite potrebne pisalne pripomočke ali pisarniški material.Odvisno od modela lahko robustni pomični pulti iz jeklene pločevine služijo tudi kot mobilna delovna miza, v kateri imate orodje in drobne dodatke vedno pri roki za posamezno delo.Delavniški in stoječi pulti pa zmorejo še veliko več. Potrebujete transportni voziček, ki ga lahko uporabljate kjer koli ter na njem hkrati delate in pišete? Iščete vsestranske multimedijske pulte za predstavitve in moderiranje? Potem je ta izbor izdelkov pravi za vas.Katere različice stoječih pultov so na voljo?Naša ponudba za delavnice in industrijo pokriva široko paleto zahtev. Načeloma lahko izbirate med stacionarnimi in pomičnimi stoječimi pulti z gladko tekočimi kolesi.Poleg tega lahko dobite različice z odprtimi odlagalnimi policami ali omarami z možnostjo zaklepanja. Omarice ščitijo zlasti papir pred prahom, umazanijo ali iskrenjem – varnostni vidik, ki ga ne smemo zanemariti.Glede na namen uporabe lahko izbirate med pulti z veliko ali malo predali in predelki ter jih naročite v različnih velikostih.Kakšna je posebna prednost pomičnih delavniških pultov?Pomični delavniški pult ni nikoli v napoto, ne zavzema veliko prostora in je vedno na pravem mestu, ko ga potrebujete. Zato vam pogosto ni treba urediti dodatne pisarne v proizvodnji, saj lahko administrativno delo opravljate neposredno v proizvodnji ali na delovnem mestu. Poleg tega je dokazano, da je pisanje stoje bolj zdrava alternativa sedenju. S pomičnim delavniškim pultom lahko to prednost še bolje izkoristite, saj lahko položaj pulta zaradi koles prilagodite želeni drži.Navsezadnje (pomični) pult vedno pripomore k urejeni organizaciji dela. To velja tudi za druge izdelke iz naše ponudbe, na primer sisteme perforiranih plošč za stensko montažo. Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Talne rešetke | Shranjevanje ključev | Omarica za prvo pomoč | LED-zaslon | Gumijaste podloge | Paketne tehtnice | Delovne mize ANKE | Sistemi perforiranih plošč EUROKRAFT