Oznake

S profesionalnimi oznakami in nalepkami lahko izdelate potrebne označbe oziroma posredujete potrebne signale za nemoten potek delovnega dne. S tem pa ne boste zagotovili samo upoštevanja zakonskih predpisov, ampak tudi urejeno in dobro organizirano delo. Tako preprosto je to.

Vaši filtri
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  10
  10
  2000
  2000
  -
  Barva
  Material
  Način pritrditve
  Širina
  Vrsta dostave
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 120

  Oznake in nalepke: jasno označeno, jasno zavarovano!  Zadeva je povsem jasna. Če vaše podjetje obsega več oseb, oddelkov in področij, bodo kompleksnejši tudi organizacijski postopki in zahteve glede varnosti. Premišljena oprema podjetja zato vedno vključuje tudi oznake in nalepke. Tako lahko z malo besedami in še manj odgovornimi osebami sporočite vse potrebne informacije.
  Opozarjanje, zapore, usmerjanje: kam namestiti oznake in nalepke?  Zapore in oznake so nepogrešljive povsod, kjer bi stranke, zaposleni ali obiskovalci lahko zašli z varne poti ali kjer je treba hitro najti določen izdelek.  Zato so številni izdelki kaiserkraft uvrščeni tudi med izdelke za skladišče, saj tu sodelujejo številni dejavniki glede varnosti in poteka procesov.  Pri tem so nepogrešljive oznake in nalepke, ki označujejo najvarnejšo in najkrajšo pot do določenega izdelka. To obsega vse od tablic in kod za nize regalov do razvrščanja in označevanja najmanjših izdelkov v skladiščnih predalnikih in odprtih skladiščnih posodah.  Dobro je, da čim natančneje označite, katere poti in območja so dostopna za pešce in vozila. Začasni elementi, na primer pregradni in zaporni trakovi, so enako pomembni kot trajno nameščeni pragovi in zaščitne zapore.  Če želite o tej temi izvedeti še več, si oglejte naše nasvete glede varnosti v podjetju!
  Skrivnost popolne logistike: kje je potreben usmerjevalni sistem?  Če želite, da vaši izdelki po najkrajši poti pridejo na svoj cilj, morajo vsi udeleženci v oskrbovalni verigi vedno dobro vedeti, kaj mora v kakšnem zaporedju priti do katere točke – in to tudi takrat, ko so izdelki shranjeni v zaprtih zabojih za zlaganje.  Žepi za odpremo in dokumente iz naše ponudbe so pri tem enako pomembni kot etikete, s katerimi jasno označite blago. Skrivnost popolne logistike je namreč odlična organizacija.  Če potrebujete pomoč, se lahko kadar koli obrnete na nas.