E-skiroji

Z e-skirojem za podjetja se lahko hitro premikate po podjetju, ne glede na to, ali gre za prevoz ljudi ali manjšega blaga – v nekaj sekundah lahko prevozite katero koli razdaljo v prostorih podjetja. Električni skiroji za podjetja postajajo vse bolj priljubljeni za zaposlene pri njihovem vsakodnevnem delu.

Električni skiroji za podjetja: jasna pot za novo mobilnost na delovnem mestuSlužbena kolesa ne nudijo dovolj prostora za prevoz, običajne prevozne naprave so za vas prepočasne, v prostorih vašega podjetja pa bi stvari lahko potekale še hitreje. Skočite na trenutno zelo priljubljeni e-skiro! Ta agilna prevozna sredstva namreč združujejo prednosti nove mobilnosti v vsakem podjetju.Kaj so električni skiroji za podjetja?Pravzaprav so e-skiroji tipični električni skiroji, ki so postali sestavni del uličnega dogajanja. Toda e-skiroji za podjetja lahko naredijo več. Kot mešanica e-kolesa, prevozne naprave, skiroja in tovornega kolesa omogočajo, da od točke A do točke B prepeljejo več kot vaše sodelavce:  • Udoben sedež s hitrim dvigovanjem in spuščanjem

  • Konstrukcija s tremi stabilnimi kolesi

  • Velik domet z napolnjeno baterijo

  • Prenašanje majhnih delov in majhnih posod v transportni košari ali na nakladalni površini


Za koga so primerni električni skiroji za podjetja?E-skiroji so še posebej primerni za proizvodna podjetja ali podjetja z velikimi prostori in tovarniškimi halami. Tu zaposleni vsak dan premagujejo velike razdalje. S pomočjo podpore pri prevozu je mogoče dolge razdalje premagati hitreje kot peš – to prihrani čas in trud. Poleg tega je mogoče predmete prevažati na nakladalni površini.Električni skiro je zaradi svoje kompaktne zasnove tudi pametna alternativa za komisioniranje, ki dolge skladiščne hodnike nenadoma spremeni v kratke razdalje. Skoraj mimogrede je naročilo zaradi e-skirojev tudi veliko hitreje pripravljeno za nadaljnjo obdelavo.Kje je dovoljeno voziti e-skiroje za podjetja?V tovarniških halah veljajo splošna varnostna pravila, ki jih izpolnjujete s testiranim e-skirojem, cestne oznake in pravila obnašanja v notranjem prometu.Vendar pa se na delih zunanjega območja in na javnih cestah že uporabljajo predpisi Zakona o cestnem prometu. Za uporabo e-skirojev v cestnem prometu je zato potrebno ustrezno dovoljenje.Ne pozabite:Če svoja lastna vozila ali vozni park preusmerite v e-mobilnost, boste hkrati potrebovali tudi ustrezno polnilno infrastrukturo. Z veseljem vam bomo zagotovili izčrpne informacije o našem e-programu. Preprosto stopite v stik z nami.