Pripomočki za fitnes

Ko je koncept fitnesa na delovnem mestu pripravljen, je čas, da se lotimo podrobnosti. To vključuje skrbno izbrano manjšo opremo.

V kategoriji Pripomočki za fitnes boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: VLUV, meychair ergonomics.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 45

Manjši pripomočki so skrivni trik profesionalcev za fitnesEliptični trenažerji, postaje z utežmi in tekalne steze so del osnovne opreme za telovadnico ali vadbeni prostor v podjetju. Če želite svojim zaposlenim ponuditi raznolike športne izzive, razmislite tudi o manjših pripomočkih. Čeprav niso tako opazni, pa dvignejo fitnes na višjo raven in pogosto združujejo več vadbenih pripomočkov v enem.Seveda so naši fitnes pripomočki kot nalašč tudi za domačo pisarno – preizkusite jih!
Kateri so manjši pripomočki za fitnes?Večina izdelkov, ki spadajo na seznam manjših pripomočkov za fitnes, so stari znanci s športne vzgoje: kolebnica in medicinska žoga, talna podloga ali oprema za ravnotežje obstajajo že vrsto let.In to iz dobrega razloga: stanejo malo, zavzamejo zelo malo prostora in imajo lahko velik učinek. Vendar pa se sodobni fitnes studio ne zanaša le na klasiko, temveč svojo ponudbo dopolni na primer z naslednjimi pripomočki:  • Majhne uteži, kot so ročke, uteži kettlebell, enoročne uteži, uteži s krajšo palico za proste vaje za moč

  • Elastični trakovi za proste in vlečne vaje v obliki zank ali trakov za moč

  • Podloge za jogo ali penasti valji za sprostitev in boljšo fleksibilnostKako uporabljati majhne pripomočke pri športu v podjetju?Medtem ko samo enkrat kupite fitnes opremo, kot sta eliptični trenažer ali tekalna steza, in je potem na voljo vsem zaposlenim, potrebujete pri manjši opremi več kompletov – na primer za popolno opremljenost razreda pilatesa med odmorom za kosilo.Poleg tega so številne različice bolj izpostavljene obrabi. Trakovi za fitnes na primer sčasoma postanejo manj elastični in jih je treba zamenjati. Pri palicah z utežmi je ključnega pomena, da omogočajo več težnostnih razredov. Najbolje je uporabiti komplete z utežmi za izkušene dvigalce, za aerobiko in vadbo z lastno težo pa lažje fitnes ročke s težo od 0,5 do 4 kg.Vsako telovadno opremo, ki jo pri vajah z obilico potenja uporablja več oseb, je treba vmes temeljito razkužiti. V ta namen morajo biti v telovadnici na voljo ne le navodila za uporabo, temveč tudi ustrezni pripomočki za čiščenje.Nenazadnje se morate zavedati, da je šport zaposlenih povezan s tveganji za poškodbe in nezgode. Poskrbite za ustrezne pravne okvirne pogoje in poučite zaposlene o njihovi osebni odgovornosti pri ravnanju z drobno opremo, pripomočki in opremo za fitnes.