Servirni vozički

Dobra postrežba je nenadomestljiva, vam vedo povedati v gastronomiji. Kdor v kantinah, menzah ali hotelskih restavracijah stalno prenaša krožnike, jedi in pijačo, si pogosto obupano želi dodatnih pomočnikov. Teh vam sicer ne moremo ponuditi, zato pa imamo na voljo odlične servirne vozičke najboljše kakovosti.

V kategoriji Servirni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Gmöhling, Rubbermaid, HelgeNyberg.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
550
550
1665
1665
-
Ustrezno
Število izdelkov: 116

Servirni vozički: za vrhunske storitveHladni napitki, kosilo za zaposlene ali oprema za banket bodo s pomočjo servirnega vozička iz naše ponudbe prišli hitro in preprosto do mesta uporabe. Popolno strežbo pa še izboljšajo premišljeni detajli.Na katerih področjih se uporabljajo servirni vozički? Katere različice obstajajo?Tudi če se zdi, da so servirni vozički namenjeni pretežno gostinstvu in hotelirstvu, pa se ti praktični pripomočki dejansko uporabljajo povsod v podjetju. Kot vsestranske transportne priprave pospešijo na primer komisioniranje in olajšajo transportno logistiko na najrazličnejših oddelkih.Njihove prednosti so dejansko najbolj opazne pri strežbi gostom in oskrbi. Na banketu ali kongresu jih natakarji na primer lahko uporabijo kot pomične postaje s predelki in predali za pribor, pri pomembnih srečanjih z več udeleženci pa se najbolj obnesejo servirni vozički s snemljivimi pladnji.V velikih kuhinjah se uporabljajo nivojski vozički z evro zaboji, v skladišču pa naši vsestranski večnamenski modeli.Zakaj je servirni voziček ergonomski?Če zaposlenim ni treba nositi blaga ali izdelkov, temveč jih lahko v velikih količinah transportirajo s pomočjo vozičkov, izpolnite enega od temeljnih načel ergonomije. Kakovostna kolesa v kombinaciji z gladkim tekom in zanesljivim usmerjanjem poskrbijo za optimalen prenos sile pri minimalnem naprezanju. Tudi to je nepogrešljivo pri ergonomski opremi podjetja.Kakšno nosilnost ima servirni voziček?Nosilnost servirnih vozičkov se razlikuje glede na model in namen uporabe. Zdi se nam pa zelo pomembno, da izdelki iz naše ponudbe izpolnjujejo visoke zahteve za obrt in industrijo. To je razvidno tudi pri trimestnih vrednostih nosilnosti. Natančnejše podatke najdete na strani s posameznimi izdelki.Oglejte si tudi našo bogato ponudbo drugih ergonomskih pripomočkov za delo – od čistilnih vozičkov do delovnih miz. Če imate še kakšna vprašanja, vam z veseljem osebno pomagamo.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Ročni dvižni vozički | Teleskopski nakladalniki | Trak za mokro lepljenje | Števne tehtnice | Aluminijasti transportni zaboji | Dvižne priprave | Pomični okvirji magnetoplan