Servirni vozički

Servirni vozički so praktični pripomočki v menzah, bistrojih in hotelskih kuhinjah, saj olajšajo prestavljanje krožnikov, hrane in pijače. Od stabilnih modelov za kuhinjo do vozičkov za pospravljanje za hotele in gostinstvo ter večnamenskih vozičkov za transportno logistiko – kaiserkraft ponuja kakovostne modele. Poiščite ustrezne servirne vozičke tudi za svoje podjetje.

V kategoriji Servirni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, eurokraft pro, B.PRO, eurokraft basic, Rubbermaid, HelgeNyberg.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 109

Servirni voziček: uporaba v gostinstvuServirni vozički se uporabljajo predvsem v gostinstvu in hotelirstvu. S temi mobilnimi pripomočki lahko udobno prevažate hrano in pijačo, ki ju želite postreči. Večnamenski voziček s predali za pribor in predelki za pladnje lahko uporabljate tudi kot mobilno postajo za natakarje. Kovinski servirni voziček za gostinstvo poleg tega predstavlja higienski transportni pripomoček za strežbo v podjetju.Ko se gostje najedo, lahko umazano posodo z vozičkom za pospravljanje odpeljete nazaj v kuhinjo, ne da bi obremenili hrbet. Servirni voziček z nastavitvijo višine je mogoče individualno prilagoditi višini zaposlenega in je zato prijazen do hrbta. Ti modeli so praktični tudi za uporabo v kuhinji, da sestavine prepeljete tja, kjer jih boste potrebovali. Na servirne vozičke z 2 ali 3 nivoji pa lahko naložite tudi evro zaboje.Večnamenski vozički: kako poenostavijo logistiko v podjetjuVečnamenski vozički so poleg uporabe v gostinstvu primerni tudi za podporo delovnim procesom v podjetju. Kot vsestranska transportna oprema na primer pospešujejo komisioniranje in prispevajo k enostavni transportni logistiki na različnih oddelkih. Modeli z nastavljivo višino so prednost pri ergonomski opremi podjetja, saj jih lahko individualno prilagodite potrebam zaposlenih.Večnamenski vozički s kakovostnimi kolesi v kombinaciji z gladkim tekom in zanesljivim usmerjanjem olajšajo transport težkega tovora, saj omogočajo optimalen prenos sile z minimalnim naporom. Pri tem upoštevajte največjo nosilnost. V naši ponudbi najdete veliko večnamenskih in servirnih vozičkov iz robustnega nerjavnega jekla, ki imajo nosilnost v trimestnem območju. Zaradi tega so stabilni pripomočki s številnimi možnostmi uporabe.Niste prepričani, kateri servirni voziček bo ustrezal zahtevam vašega podjetja? Potem stopite v stik z nami. Naša prijazna servisna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Ročni dvižni vozički | Teleskopski nakladalniki | Števne tehtnice | Aluminijasti transportni zaboji | Dvižne priprave | Pomični okvirji magnetoplan