Znamka
+
Delovna višina
+
Dolžina
+

Servirni vozički

Dobra postrežba je nenadomestljiva, vam vedo povedati v gastronomiji. Kdor v kantinah, menzah ali hotelskih restavracijah stalno prenaša krožnike, jedi in pijačo, si pogosto obupano želi dodatnih pomočnikov. Teh vam sicer ne moremo ponuditi, zato pa imamo na voljo odlične servirne vozičke najboljše kakovosti.

V kategoriji Servirni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, Knuerr, EUROKRAFTbasic, PRESTAR, Gmoehling, QUIPO, Rubbermaid.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 210
Pogled:
Servirni vozički
Servirni vozički so v gastronomiji nepogrešljivi. Kuhinjski voziček je zlata vreden, kadar je treba učinkovito poskrbeti za pogrinjke in pospraviti menzo, bistro ali hotelsko kuhinjo, če je treba pripeljati krožnike, jedi in pijače ali če mora sobna strežba prinesti večerjo v 8. nadstropje. Hitrost in učinkovitost sta posebej pomembni prav pri različnih storitvah in strežbi. Vse potrebno pri tem peljemo s transportnim vozičkom, tudi če so poti kratke, nikakor pa stvari ne nosimo v rokah. Poleg klasičnih servirnih vozičkov ponujamo tudi nivojske vozičke s posebnimi funkcijami. Na voljo so na primer vozički za enostavno vstavljanje in jemanje pladnjev ali posebni transportni vozički za zaboje s pijačo. Različne funkcije omogočijo, da so servirni vozički profesionalno opremljeni za uporabo na različnih področjih. Dober servirni voziček za gastronomijo in bankete ima na primer nedrsečo površino, izdelano iz nedrseče obloge ali podloge. Kuhinjski voziček je temperaturno zelo odporen in pogosto izdelan iz nerjavnega jekla. V naši spletni trgovini si lahko izberete transportni voziček, ki bo izdelan po meri glede na vaše zahteve. Odločite se, koliko nivojev naj ima nivojski voziček, ali naj bo izdelan iz žičnate mreže oziroma jeklene pločevine in kakšna naj bo najvišja površinska nosilnost.

Različni servirni vozički z odličnimi funkcijami
Naša ponudba obsega tudi servirne vozičke z nosilnostjo do 1000 kg, istočasno pa imajo ti transportni vozički res nizko lastno težo. Servirni vozički so izdelani iz kakovostnih materialov, na primer aluminija, umetne mase in nerjavnega jekla, ter prepričajo s svojo dolgotrajno uporabo in majhno obrabo. K temu pripomorejo tudi obodna zaščita pred trki iz PVC, trdne iverne plošče in uporabljeni material, odporen proti udarcem. Fiksna kolesa z zavorami poskrbijo, da voziček ostane na želenem mestu, gladko tekoča vrtljiva kolesa pa zagotavljajo varno in enostavno pomikanje. Snemljivi pladnji omogočajo prilagodljivo uporabo in čiščenje. Pri izdelavi transportnih vozičkov so upoštevani tudi ergonomski vidiki, tako da vas razbremenijo pri vsakodnevnem delu. Servirni vozički iz naše ponudbe niso primerni samo za uporabo v gastronomiji in velikih kuhinjah, ampak tudi pisarnah ali na prireditvah s postrežbo. Med transportnimi vozički, delovnimi vozički in drugimi transportnimi pripomočki podjetja KAISER+KRAFT boste našli ustrezni izdelek za različne namene uporabe. Oglejte si tudi izredno bogato ponudbo posebnih poštnih vozičkov ali pomičnih delovnih miz, čistilnih vozičkov in vozičkov za komisioniranje.