Čistilniki zraka, pralniki zraka

Nihče ne želi imeti smoga v pisarni, zato preprečite suh, postan zrak! S čistilnikom zraka odpravite tveganje za zdravje in odstranite celo neprijetne vonjave.

V kategoriji Čistilniki zraka, pralniki zraka boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: IDEAL, Kroll, Fellowes.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 19

Globoko zadihajte s čistilniki zraka podjetja kaiserkraftKaj imajo skupnega okoljevarstvenik, ladjar in gozdar? Vsi veliko delajo na svežem zraku. Večina od nas preživi 90 odstotkov življenja v zaprtih prostorih, kjer zrak ni tako zelo čist – razen če uporabljate čistilnike zraka podjetja kaiserkraft. Ti poskrbijo, da lahko vaši zaposleni dihajo, ne da bi ogrozili svoje zdravje ali izgubili koncentracijo.Kakšne so prednosti čistilnikov zraka?Predvsem v prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi, zrak hitro postane slab. Naj gre za izpušne pline in pelod od zunaj, viruse, bakterije ali hlape kemičnih snovi, pogosto polovico dneva vdihujemo zrak, ki vsebuje te delce. Na daljši rok se tako poveča tveganje za resnejša obolenja. Kratkoročno se zaradi slabega zraka počutimo utrujeni, brez moči in brez volje za delo. Alergiki poleg tega trpijo še zaradi draženja, zabuhlih oči in drugih tegob.S čistilniki zraka lahko vaši zaposleni uživajo prednosti svežega zraka tudi v notranjih prostorih. To pomeni:  • Večjo storilnost

  • Manj težav zaradi alergij

  • Zmanjšano tveganje za razvoj bolezni

  • Čiste površine zaradi manj umazanije v zraku


Zakaj so čistilniki zraka boljši od zračenja?Ko želimo zamenjati izrabljeni zrak s svežim, pogosto odpremo okno. Slabost tega je, da čeprav v notranje prostore pride svež zrak, z njim pridejo tudi novi izpušni plini, pelod in druge škodljive snovi.Čistilniki zraka pa nasprotno zraka ne zamenjajo, ampak ga očistijo z različnimi filtrirnimi sistemi. Pogosto so opremljeni s predfiltrom za večje delce umazanije, filtrom HEPA za manjše delce in filtrom z aktivnim ogljem za neprijetne vonjave. Zrak posesajo prek ventilatorja in delujejo z vodnim filtrom. Prednost tega je, da opravljajo še funkcijo vlažilnika zraka in preprečujejo suh zrak v kurilni sezoni. Vsekakor so čistilniki zraka učinkovitejši pri filtriranju majhnih delcev in primernejši za alergike.Kako najdete pravega?Pri podjetju kaiserkraft lahko izbirate med čistilniki zraka znamke IDEAL z različnimi filtrirnimi sistemi za majhne pisarne in pisarne z več kot 50 m² površine. Kako hitro naprava očisti zrak v prostoru, pokaže vrednost CADR (Clean Air Delivery Rate). Enostavno čiščenje in vzdrževanje za več udobja.Potem morate biti pozorni le še na glasnost. Tišje kot deluje čistilnik, prijetnejše bo delati v pisarni med njegovim delovanjem.Kaj vam še priporočamoZdravje mora imeti prednost, tako zasebno kot na delovnem mestu. Pri podjetju kaiserkraft boste našli številne izdelke za ergonomsko in sproščeno delo. Poleg tega boste v naši trgovini našli tudi sodobne pisarniške naprave, od uničevalnikov dokumentov do naprav za plastificiranje. Dovolite si dobiti navdih za delovno okolje, v katerem se bodo zaposleni vedno počutili dobro.