Pisarniški material

Magneti, papir za oglasne deske, etikete, fascikli, obešali ovitki … skladno z raznolikostjo pisarniškega dela so raznoliki tudi materiali, ki jih dnevno potrebujete. Pisarniški material je v prvi vrsti namenjen nemotenim delovnim procesom in odlično organiziranim fasciklom. Še dobro, da lahko v naši ponudbi najdete ustrezen potrošni material za skoraj vsako željo!

V kategoriji Pisarniški material boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, MAUL, GBC, DYMO, eurokraft basic, BISLEY, Leitz, ANKE, DURABLE, helit.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 196

Pisarniški material najvišje kakovostiDobro zasnovana pisarna deluje kot zdrav organizem: obtok je stabilen, presnova deluje in vsi organi opravljajo svojo funkcijo. Za trajno storilnost pa je potrebna najboljša preskrba z vsem, kar je nujno za delovanje. S pisarniškim materialom podjetja kaiserkraft boste pisarno ohranili v dobri kondiciji, saj vam nudimo vse za shranjevanje ali predstavitev v vrhunski izvedbi – tako bo vaša pisarniška oprema popolna.Razvrščanje, shranjevanje, pošiljanje – s pisarniškim materialom podjetja kaiserkraftKdo ima pri hitrem tempu vsakodnevnih opravkov še čas za iskanje? Nihče. Zato mi poskrbimo, da vse najdete tam, kjer mora biti. Predstavljamo vam bogato izbiro urejevalnih sistemov vodilnih proizvajalcev, od okvirjev za obešalne mape do držal za dokumente za različne potrebe.Ker pa urejenost ni vse, vam pomagamo tudi pri številnih nalogah, ki jih je mogoče s tehničnimi pripomočki opraviti veliko učinkoviteje. Pisanje, rezanje, plastificiranje: naše pisarniške naprave vam olajšajo življenje, saj z njimi privarčujete čas in s tem tudi denar. In to boste zagotovo ohranili – pomembne dokumente pa prav tako. Naši trezorji in omare za vredne predmete različnih velikosti zagotavljajo varnost za stvari, ki jih je treba še posebej zaščititi.Ustrezen embalažni material za vsako pošiljkoKaj pa se zgodi, ko se od nečesa vendarle morate ločiti? Ali pa morate kaj poslati stranki? Da odposlano blago preživi pot do naslovnika, imate pri podjetju kaiserkraft na voljo bogato ponudbo ustreznega embalažnega materiala – vse od pakirnih miz do lepilnih rol.Pri takšni količini pisarniške opreme je seveda praktično, če se registrirate v naši spletni trgovini. Shranite nakupovalno košarico v svojem računu stranke in jo po potrebi preprosto prikličite. Tako bo naročilo potrebne opreme res enostavno. Imate še kakšno vprašanje? Z veseljem vam bomo pomagali!