Dvokrake lestve

Dvokrake lestve se v obrtništvu uporabljajo kot prilagodljivi pripomočki za vzpenjanje pri delu na majhnih višinah, prav pa pridejo tudi v skladiščih. Te uporabne priprave lahko postavite povsod, kjer jih potrebujete. Pri podjetju kaiserkraft vam ponujamo različne izvedbe, od lesene dvokrake lestve do aluminijaste zložljive lestve, tako da boste zagotovo našli primeren model za svoje potrebe – za večjo stabilnost in varnost pri delovnem vsakdanu.

V kategoriji Dvokrake lestve boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MUNK, KRAUSE, ZARGES, Altrex, eurokraft pro, Layher, Hailo, euroline, eurokraft basic, HYMER.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 63

Dvokrake lestve – zagotovljena stabilnostZ dvokrakimi lestvami je delo na višini do 4 m varno. Primerne so za občasno uporabo v pisarni, ob skladiščnem regalu ali pri gradnji in montaži. Glede na svoje potrebe lahko izbirate med modeli z vzpenjanjem z ene ali dveh strani. Izbira v spletni trgovini kaiserkraftje res pestra – na voljo je vse od majhnih zložljivih lestev, ki lahko služijo kot trdne stopnice, do dvokrakih lestev z 8 ali več stopnicami.Lastnosti dvokrakih lestevPri obrtniških delih ali delih v skladišču je stabilnost zložljive lestve ključnega pomena za varnost zaposlenih. Stožčasta oblika preprečuje, da bi se pravilno postavljena dvokraka lestev prevrnila. Pri postavljanju lestve se prepričajte, da je kovinski ali tekstilni trak pri razprti lestvi zategnjen. Podstavki lestve iz umetne mase izboljšajo oprijem lestve na tleh, da zagotovo ne zdrsne.Praktične odlike zložljivih lestevNarebrena površina stopnic zagotavlja stabilnost dvokrake lestve in delo brez drsenja. Oblazinjeni sprednji robovi stopnic ščitijo kolena in goleni pri naslanjanju. Poleg tega imajo praktični pripomočki za vzpenjanje visoko nosilnost – modeli za velike obremenitve celo do 250 kg. Odlikuje jih tudi nizka teža, tako da lahko dvokrako lestev iz aluminija ali umetne mase GRP postavi in premakne ena oseba.Različne izvedbe v naši ponudbi vam glede na model nudijo posebne dodatne ugodnosti s posebnimi funkcijami: dvokrake lestve s kolesi in ergonomsko oblikovanimi oprijemali povečujejo varnost pri delih v skladišču. Drugi modeli imajo preklopno odlagalno posodo za shranjevanje orodja ali vedra, kar je še posebej praktično pri obrtniških delih ali pleskanju.Želite nasvet o izbiri primernih dvokrakih lestev? Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala – stopite v stik z nami.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Prečke | Dvokrake lestve | Lestve s klini | Aluminijaste lestve | Lestve s stopnicami | Stopnice Twinco | Dvokrake lestve KRAUSE