Znamka
Tip izdelka
Delovna višina

Dvokrake lestve

Dobro lestev morate samo razpreti in že se lahko povzpnete nanjo. Z dvokrakimi lestvami boste vedno prilagodljivi, saj jih lahko postavite povsod, kjer jih potrebujete. Naši modeli jamčijo zanesljivo stanje in varnost!

V kategoriji Dvokrake lestve boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MUNK, ZARGES, KRAUSE, Altrex, EUROKRAFTpro, Layher, Hailo, euroline, EUROKRAFTbasic, HYMER.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 56
Pogled:

Varno vzpenjanje na dvokrake lestveDvignejo vas v višino: dvokrake lestve KAISER+KRAFT so stabilni pripomočki za vzpenjanje, ki zagotavljajo varno delo na višini. Za občasno uporabo v pisarni in ob skladiščnem regalu ali za gradnjo in montažo si lahko izberete ustrezen model z vzpenjanjem z ene ali obeh strani, in sicer vse od enostavnih stopnic do lestev s 16 klini.Raznoliki modeli iz naše trgovine vam ponujajo posebne dodatne prednosti in lastnosti: lestve s stopnicami in kolesi z ergonomsko oblikovanimi oprijemali povečajo varnost in so pri pokončni postavitvi enostavne za usmerjanje. Oblazinjeni sprednji robovi stopnic so prijazni do kolen in goleni pri naslanjanju, da omogočijo varno in udobno stanje. Pri delu na vrhu naših lestev s ploščadjo pa vas varuje večstranska ograja, kar je velika prednost pri delu na višini.Projekt naj teče, lestev pa stoji!Ko se želimo povzpeti v višave, je stabilnost osrednjega pomena – in sicer tako za ljudi kot tudi pripomočke. Narebrena površina stopnic osebju zagotavlja delo brez zdrsov, podstavki lestve iz umetne mase pa izboljšajo oprijem lestve na tleh. Bistveno prednost predstavlja konstrukcija: stožčasta oblika preprečuje prevračanje dvokrake lestve. Čeprav ima varnost pri naših lestvah res veliko težo, se ta ne pozna na tehtnici: dvokrake lestve iz aluminija ali umetne mase, ojačane s steklenimi vlakni, lahko postavi ali premika zgolj ena oseba – pri čemer imajo modeli za velike obremenitve nosilnost celo do 250 kg.Lestve za vse in vsakogarOglejte si našo ponudbo lestev in odrov, ki predstavlja svet zase. Med njimi najdete tudi večnamenske lestve, teleskopske lestve in prislonske lestve – zares kakršen koli pripomoček za varno delo na višini. Imate posebne želje? Obrnite se na nas – z veseljem vam svetujemo!