Pomični mrežasti vozički, stacionarni predalniki

Majhni, kompaktni in poskočni: pomični predalniki prinašajo svobodo na kolesih. Tako je ta pametni kos pohištva vedno tam, kjer ga potrebujete. Pomični predalniki pa ne zagotavljajo le več prilagodljivosti, temveč ustvarjajo tudi red. Poleg tega pa so vse prej kot enolični − pri nas so na voljo v različnih materialih in barvnih odtenkih.

V kategoriji Pomični mrežasti vozički, stacionarni predalniki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, BISLEY, eurokraft pro, eurokraft basic, Paperflow, RAU.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 152

Premični, prilagodljivi in z urejenim prostorom: pomični predalnikiZa še bolj dinamično delo: vpetje na enem kolesu, globlji predalniki, ki imajo kljub svoji kompaktnosti imajo resnično veliko prostora. Za spremenljivo predelitev prostora, na voljo v različnih barvah in seveda s centralnim zaklepanjem: s predalnikom za pisalne mize bo delo v vsaki pisarni še boljše.Predalnike za pisalne mize podjetja kaiserkraft imamo največkrat pod pisalno mizo, v njih pa je na dosegu roke vse, kar potrebujemo pri vsakodnevnem delovnem procesu – in tako je lahko površina delovne mize prosta. V predalu za potrebščine so shranjeni dobro razvrščeni manjši pisarniški pripomočki in pripomočki za pisanje. V največ štirih predalih za material je prostor za posamezne potrebščine, od naprav za izdelavo napisov in odpremnih žepov do predalov za obešalne mape. Želite zaščititi občutljive podatke? Samo trenutek. Obrnite ključ in ste gotovi.Od pomičnih predalnikov do kompletne pisarniške opremeŽelite pisarno popolnoma preoblikovati ali le začasno spremeniti delovno mesto? S pomičnimi predalniki lahko to naredite brez težav. Zaradi raznolikosti materialov, barv in okrasnih elementov jih je mogoče postaviti v skoraj vsako pisarno. Enostavno naročite, namestite le še kolesa in ročaje in že ste končali. Za vsak element prejmete triletno garancijo.Pisalna miza, pisarniški stol, pomični predalnik – osnovna trojica predstavlja le začetek. V spletni trgovini podjetja kaiserkraft prejmete vse, kar potrebujete v pisarni, od pisarniškega pohištva do popolne pisarniške opreme. Da poleg tega nudimo še kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, je povsem samoumevno. To še posebej velja za vse tehnične pripomočke, ki vašim zaposlenim olajšajo delo.Ali je že spet čas za pospravljanje omare? Z uničevalniki dokumentov podjetja HSM, Ideal ali Shredcat to ni nobena težava. Ali je zob časa načel pomembne dokumente? Z napravami za plastificiranje podjetja GBC ali Leitz boste ovili papirje v zaščitno folijo. Ampak kam z vsemi temi napravami? Protivprašanje: kaj menite o stacionarnih predalnikih? V notranjosti imajo ogromno prostora za shranjevanje, enako kot njegovi pomični sorodniki pa nudijo zgoraj prostor za vse vrste uporabnih pripomočkov – tako poteka delo nemoteno. Kot lahko vidite, nam idej nikoli ne zmanjka. Ali se želite posvetovati o načrtovanju svoje pisarne? Pogovorite se z nami. Z veseljem vam bomo pomagali.