Prva pomoč

Odlično pripravljeni za nujne primere – z našimi proizvodi s področja prve pomoči. Od plastenk za izpiranje oči do omaric za prvo pomoč, od omar za zdravila do nosil, od kovčka za prvo pomoč do omare z reševalno opremo … v naši ponudbi najdete vse za popolno opremo za prvo pomoč.

V kategoriji Prva pomoč boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: SÖHNGEN, mauser.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 86

Oprema za prvo pomoč vedno na dosegu rokeVseobsegajoča oprema za prvo pomoč je ena od osnovnih in pomembnih stvari, ki mora biti prisotna v vsakem podjetju. Materiali za prvo pomoč morajo načeloma biti vedno in hitro dostopni ter po vsaki uporabi dopolnjeni. Obseg potrebne opreme je pri tem odvisen od števila zaposlenih in vrste dela, ki ga opravljajo. V naših nasvetih za nakup na temo prva pomoč boste izvedeli več o potrebnem številu škatel za prvo pomoč.Škatle za prvo pomoč je potrebno varno shranjevatiV podjetjih se uporabljajo tako majhne škatle za prvo pomoč po DIN 13157 kot tudi velike po DIN 13169. Poleg shranjevanja vsebine v kovčkih ali škatlah za prvo pomoč, vam posebne omarice za prvo pomoč nudijo mesto za varno shranjevanje. Omarice so različnih velikosti in imajo možnost shranjevanja dodatnih zdravil in druge medicinske opreme. Vaše izdelke za prvo pomoč zanesljivo ščitijo pred škodljivimi vplivi iz okolja, kot sta neposredna sončna svetloba ali vlaga.Dodatne smiselne možnosti za opremo na področju prve pomočiLežalniki za počivalne prostore so koristen dodatek k opremi skupnih prostorov. Tam si lahko zaposleni, ki so oslabeli, odpočijejo, poškodovane pa oskrbimo ali pa počakajo na reševalno vozilo. V primeru, da bolnik ne more hoditi sam, ga nesemo na nosilih. Prhe za oči ali prhe za izpiranje telesa v sili dopolnjujejo reševalno opremo zlasti v podjetjih, kjer se uporabljajo nevarne snovi. V naših nasvetih o plastenkah za izpiranje oči lahko preberete več koristnih nasvetov in napotkov na to temo.Da boste material za prvo pomoč povsod v podjetju lahko hitro našli, morajo biti ustrezni kovčki, škatle ali omare za prvo pomoč postavljeni na vidna mesta in označeni z belim križem na zeleni podlagi ali v signalno rdeči barvi. Podjetje kaiserkraft vam ponuja kakovostno in ustrezno opremo za prvo pomoč za vsa področja uporabe. Preberite tudi naše nasvete za prvo pomoč.Izobrazite zaposlene in preprečite nezgode!Prva pomoč je najpogosteje potrebna, kadar niso bila upoštevana pravila za varstvo pri delu. Svoje zaposlene neposredno ob vstopu v podjetje poučite o vseh nevarnostih in zlasti o preprečevanju teh nevarnosti.
Kdaj je najbolje izvajati izobraževanja o varstvu pri delu?  • Vsaj enkrat letno za osvežitev

  • Ob pričetku zaposlitve v podjetju

  • Ob premestitvi zaposlenega na drugo delovno mesto

  • Priložnostno

  • Kadar prepoznate nevarne situacije


Preprečite nezgode – z delovnimi zaščitnimi oblačiliNezgode se bodo zmeraj dogajale, vendar jih lahko z uporabo zaščitnih delovnih oblačil preprečite. V naši trgovini najdete delovne rokavice, zaščitna delovna oblačila, zaščito za dihala, oči, glavo, sluh in zaščitne čevlje.
Kam s starimi škatlami za prvo pomoč ali izdelki s pretečenim rokom uporabnosti?Starih kompletov za prvo pomoč pri hudih nesrečah seveda ne smete več uporabljati, saj so rokavice lahko porozne, gaze ne več elastične, obliži pa ne več sterilni. Svoje stare škatle za prvo pomoč lahko podarite. Namesto, da svoje stare pripomočke za prvo pomoč vržete v smeti, jih lahko podarite na primer društvom, ki opravljajo tečaje prve pomoči – tako so izdelki s pretečenim rokom uporabnosti lahko spet koristni.