Garderobe

Vse je odvisno od podrobnosti! To ni edini razlog, zakaj ne smete nikoli podcenjevati vašega garderobnega prostora, saj je ta pogosto prva stvar, ki jo obiskovalci, stranke in gostje v vašem podjetju opazijo. Še dobro, da lahko tukaj najdete široko paleto različnih garderob.

V kategoriji Garderobe boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Wolf.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 81

Garderobe: varno mesto za oblačila in znak dobrodošliceProstor za plašč, klobuk in dežnik, pa tudi delovna oblačila: garderoba je nepogrešljiv del dobro premišljene opreme poslovnega prostora. Poleg tega je garderoba tudi znak dobrodošlice za obiskovalce in poslovne partnerje. Nenazadnje s tem pokažete, da se trudite za vsako podrobnost, ki obisk pri vas naredi popoln.Kje izberem katero garderobo?Naša raznolika paleta garderobnih omar zadovolji najrazličnejše potrebe shranjevanja oblačil v poslovnem prostoru.  • Klasična garderobna stojala so prostorsko varčna izbira, ki prepriča tudi z videzom in prilagodljivo postavitvijo. Primerna so za čakalnice, pisarne s pogostimi obiski strank ali konferenčne prostore.

  • Stenske garderobe z obešalniki in odlagališči za klobuke ne zavzemajo prostora in vedno izgledajo urejeno. Primerne so za garderobne kotičke v pisarnah, kjer služijo kot stalni prostor za jakne in plašče.

  • Garderobne letve in stenske garderobe s kljukicami so pomemben del opreme skupnih prostorov in garderob za zaposlene. Vsak zaposleni dobi svojo kljukico, ki jo je najbolj smiselno namestiti nad garderobno klop. Dvojne izvedbe zagotavljajo, na primer, ustrezno shranjevanje varnostnih čelad in delovnih jaken.

  • Mobilna stojala za oblačila in vrstna garderobna stojala so nepogrešljiva na seminarjih, kongresih in velikih prireditvah. V takšnem primeru je najbolje, če imenujete zaposlenega, ki bo odgovoren za garderobo in uporabite sistem označevanja oblačil.

  • Z garderobo za čiste prostore lahko izpolnite visoke zahteve tega občutljivega delovnega območja.


Na kakšni višini je garderobe najbolje namestiti?Čeprav so ljudje različno visoki, garderobe nikoli ne namestite prenizko na steno. S tem zagotovite, da tudi daljši kosi oblačil visijo, ne da bi se zmečkali. Načeloma so višine med 1,80 in 1,90 m idealna izbira.Kako se obešajo določena oblačila?Vseeno je, če želite obesiti fine plašče ali delovne obleke za intenzivno uporabo: vsi tekstilni izdelki potrebujejo prostor za zračenje in sušenje. Zato nikoli ne podcenjujte potrebne velikosti garderobe. Plašči in jakne morajo viseti na obešalnikih, saj se tkanine sicer lahko raztegnejo. Robustna delovna oblačila bi morala viseti vsaka na svoji kljukici, tako da se dve oblačili ne prekrivata.Pri opremljanju prostorov vam lahko pomagamo tudi z drugimi nepogrešljivimi podrobnostmi, kot so garderobne omare in predelki za zaklepanje. Oglejte si našo ponudbo ali se obrnite na nas.