Sistemi za polnjenje, sistemi za zračne blazinice

Škatla na mizo, vanjo izdelek in nanjo lepilo – in blago je zapakirano. Tako lahko poteka delo na pakirni mizi. Toda kaj se zgodi, ko za odpremo pakirate lomljivo blago? Takrat se postopek glasi: zagon pakirnega stroja, priprava polnila, škatla na mizo, vanjo izdelek in polnilo, nanjo lepilo – in blago je zapakirano. Zdaj pa dovolite, da vam predstavimo pakirne stroje.

Vaši filtri
Tip izdelka
Hitrost maks.
Za premer jedra
Ustrezno
Število izdelkov: 1

Pakirni stroji – hitro do pravega pakirnega polnila


Če ste že kdaj stali za pakirno mizo, veste, kako pomembna je ustrezna embalaža za določene vrste blaga. Predvsem lomljivo in občutljivo blago za odpremo mora biti zadostno obloženo, da se preprečijo poškodbe med transportom. S pomočjo pakirnih strojev vam zračnih, papirnatih ali kartonastih polnil ne bo več treba imeti na zalogi – ko jih boste potrebovali, jih boste namreč lahko enostavno izdelali sami. Vse, kar potrebujete, so role folije ali papirja, ki so po navadi vedno na zalogi. Priprava polnila, pritrjevanje, polnjenje praznih prostorov – vse to vam olajšajo polnila iz pakirnih strojev. Odlična alternativa prav tako priljubljeni foliji z mehurčki.Za proizvajanje katerih vrst pakirnih polnil so na voljo stroji?


S pomočjo pakirnih strojev lahko na primer proizvajate folije z zračnimi blazinicami. Že z majhnim sistemom za izdelovanje zračnih blazinic lahko izdelujete različne formate polnil, in sicer z vnašanjem zraka v role folije, pri čemer se nastale zračne blazinice enostavno odtrgajo po perforaciji. Postopek skoraj ne bi mogel biti hitrejši.Obstaja tak sistem tudi za karton?


Se ne želite odreči dobrim pakirnim polnilom, vendar želite biti hkrati okolju prijaznejši? Potem je za vas morda prava rešitev perforator kartona. Že uporabljene kartonaste škatle od prejetega blaga lahko v samo enem delovnem koraku spremenite v kartonasto pakirno oblogo. S takšno okolju prijazno izbiro boste tudi zmanjšali stroške materiala.Pregled prednosti pakirnih strojev


  • Optimalna zaščita vašega občutljivega blaga za odpremo

  • Hitra in udobna rešitev – stroje lahko postavite neposredno v pakirnici

  • Prilagodljivost – različne velikosti polnil lahko proizvedete z le eno napravo

  • Trajnostna izbira – prihranite pri stroških skladiščenja, z uporabo perforatorja kartona pa celo pri materialu


Že veste, koliko polnil morajo izdelati vaši pakirni stroji?Za vsako vrsto polnila je dobro vedeti, koliko ga boste morali proizvesti v določenem času. Če pri izbiri novega pakirnega stroja potrebujete pomoč, se obrnite na nas.