Strežba, pogostitev

Najpomembnejše vprašanje v vsakodnevnem delovniku je nedvomno: „Bi kavico?'' Najboljši odziv na to vprašanje lahko ponudite v kuhinji podjetja – pa naj gre le za majhno nišo s kavnim avtomatom ali popolnoma opremljeno kuhinjo za pogostitev več ljudi. Tukaj boste našli vse pohištvo, ki ga potrebujete za postrežbo in majhne kuhinje, ter ustrezno gostinsko opremo za podjetje ali pisarno.

Postrežba in pogostitve – siti zaposleni so zadovoljni zaposleniKava zjutraj, prigrizek med odmorom, nekaj malega za živce pred sestankom: hrana in pijača sta nepogrešljiv element uspešnega delovnika. Z majhnimi kuhinjami in opremo za pogostitve ali bifeje se boste izognili velikim menzam, okornim čajnim kuhinjam in izčrpanemu osebju.
Kaj spada k dobri postrežbi v podjetju?Veliko zaposlenih rado preživi opoldanski odmor izven pisarne ali delavnice. Sprememba lokacije je pomembna za zbistritev misli in iskanje novih perspektiv. Toda tudi med delom potrebujejo nekaj sladkega ali pijačo. Če nimate prostora za ustrezno čajno kuhinjo, lahko z gostinsko opremo, kot so majhne kuhinje, uredite prostor za odmore tudi v delavnici ali proizvodni pisarni. Pametne omare ponujajo dovolj prostora za kavni aparat, kuhalno ploščo in hladilnik ter možnost za shranjevanje najljubših skodelic in potrebščin za kavo.Vozički s hladilnikom poskrbijo, da pride kuhinja neposredno na delovno mesto. Hladne pijače, prigrizki in pribor so tako vedno pri roki – v sejni sobi, prostoru za obiskovalce, na sejmih in prireditvah ali kjer koli drugje, kjer osvežitev ne sme manjkati.
Kje v podjetju je najbolje postaviti pohištvo za postrežbo?Poleg očitnih zahtev, kot sta dostop do elektrike in vodni priključek, obstajajo tudi drugi pogoji za postavitev gostinske opreme, kot so majhne kuhinje.  • Mesto postavitve izberite tako, da se bodo krilna vrata kuhinjskih omaric lahko povsem odprla, ne da bi pri tem zakrila ali ovirala prehode in drugo pohištvo.

  • Vonjave zaradi hrane naj bo mogoče čim bolj preprosto speljati drugam. V prostorih brez oken ali dovoda svežega zraka namestite dodatne nape s filtri.

  • Izberite mesto, ki omogoča postavitev sedežnih garnitur z mizami za bistroje in stoli v neposredni bližini.

  • Označite omare s kuhinjskimi elementi, da jih ne boste zamenjali z omarami za opremo ali orodje.


Če želite pri pogostitvah in postrežbi v svojem podjetju izkoristiti vse možnosti, vam je na voljo naše načrtovanje projektov. Poskrbimo na primer za načrtovanje in izvedbo kompletnih kuhinj, oblikujemo elegantne prostore za druženje in prevzamemo vsa druga naročila za opremo podjetja, ki bo ustrezna za stranke in zaposlene. Če imate kakršno koli vprašanje o tem ali naši ponudbi izdelkov, stopite v stik z nami.