Transportni vozički

Transportni vozički so kot mobilna delavnica in zato vsestransko uporabni. Lahko jih kamor koli potisnete, so okretni, lahki in robustni, primerni za dolgotrajno uporabo, nudijo veliko prostora za shranjevanje in odlagalno površino. Z obsežno dodatno opremo jih lahko nadgradite v zmogljive in nepogrešljive delavniške pripomočke.

V kategoriji Transportni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, B.PRO, eurokraft basic, HelgeNyberg, Rubbermaid, ZARGES, RAU, Treston.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Višina [mm]
  Dolžina
  Dolžina ploščadi
  Izvedba koles
  Lastnost
  Material
  Nosilnost
  Širina
  Širina ploščadi
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 209

  Vaši novi vsestranski talenti: transportni vozički  Transportni vozički so res vsestranski talenti med transportnimi napravami in vozički. V vlogi pomične delovne mize so na primer nepogrešljivi na številnih področjih montaže, saj jih je mogoče hitro in enostavno prestaviti z enega delovnega mesta na drugo, ponujajo pa tudi prostor in varno odlagalno površino za številne materiale in naprave. Idealno je, če transportni vozički dopolnjujejo stacionarne delovne mize. V nekaterih podjetjih stacionarnih delovnih mest sploh ne postavljajo več, saj je njihov akcijski radij pogosto omejen. Namesto tega se lahko zanesete na transportne in ročne vozičke za mobilno uporabo. Pri tem uporabite tiste vozičke, ki imajo spustno podvozje, da vam bo omogočilo enako udobno delo kot za prosto stoječo delovno mizo.  Kakšna oprema je na voljo za naše transportne vozičke?  Pri opremi in dodatkih za transportne vozičke lahko izbirate med številnimi možnostmi. Vsi modeli so izdelani iz trpežnih in robustnih materialov, kot so jeklena pločevina, plošče multipleks in umetna masa, za mobilnost pa skrbijo kolesa iz polne gume z možnostjo usmerjanja in zavorami. Poleg pomožnih montažnih vozičkov z enostavno zasnovo so na voljo tudi raznolike dodatne možnosti:  1. Koritaste police, nepropustne za tekočine, in police z nedrsečo površino omogočajo čisto in varno delo.

  2. Transportni vozički imajo lahko tudi vgrajene omare in predale, pri čemer elementi z zaklepanjem zagotavljajo varno shranjevanje dragocenega orodja in naprav.

  3. Za shranjevanje drobnega materiala in masovnih elementov so inteligentna rešitev vozički z odprtimi skladiščnimi posodami.

  4. Kabli, orodje in drug delovni material najdejo svoje mesto na sistemih iz perforiranih plošč.

  5. Za ergonomsko delo so na voljo tudi transportni vozički z višinsko nastavljivimi delovnimi ploščami, ki omogočajo enostavno in optimalno prilagoditev na vsako telesno višino.

  6. Nosilnost transportnih vozičkov je do 500 kg.


  V naši ponudbi najdete zmogljive transportne vozičke najvišje kakovosti za vsako področje uporabe v podjetju. Katerega boste izbrali?  Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:  Paketne tehtnice | Trakovi | Gumijaste podloge | Ročni dvižni vozički | Podloge ESD | Omarica za prvo pomoč | Ventilatorji LISTA