Razdelilniki toka

Za napajanje več naprav hkrati: na letev z vtičnicami lahko istočasno priključite do šestnajst naprav na en vir napajanja. V pisarni je to še posebej praktično, saj lahko na enem delovnem mestu priključite računalnike, tiskalnike in druge naprave ter tako prihranite prostor. V industrijskih obratih pa so koristne tudi posebne razdelilne vtičnice in napajalne postaje. Od delavniških razdelilnikov toka do varnostnih razdelilnih vtičnic. Pestro izbiro razdelilnih vtičnic in razdelilnikov toka lahko odkrijete v spletni trgovini kaiserkraft!

V kategoriji Razdelilniki toka boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Brennenstuhl, Treston, ANKE, RAU.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Dolžina kabla
  Število vtičnic
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 26

  Letve z vtičnicami – za hkratno napajanje več naprav  Letve z vtičnicami so nepogrešljiva pomoč in olajšajo vsakodnevno delo v različnih panogah. Na pisalnih mizah ali delovnih postajah – pri številnih dejavnostih za delo z več napravami, ki istočasno potrebujejo napajanje. Od razdelilnih vtičnic z ohišjem iz nerjavnega jekla za uporabo v čistih prostorih do električnih postaj za delo na prostem. Na voljo vam je velika izbira letev z vtičnicami.  Številni modeli imajo glavno stikalo, s katerim lahko priključene naprave hkrati odklopite od napajanja. Poleg tega imajo razdelilne vtičnice iz naše ponudbe prenapetostno zaščito. S tem preprečite, da bi se priključene naprave poškodovale zaradi prenapetosti. Do prenapetosti lahko pride na primer, ko strela udari v električni vod.  Čiščenje letev z vtičnicami  Želite varno očistiti razdelilne vtičnice? Pri tem je treba upoštevati naslednje točke.  Čiščenje mobilnih letev z več vtičnicami  1. Najprej odklopite razdelilno vtičnico iz električnega omrežja in se tako izognite morebitni nevarnosti električnega udara.

  2. Potem lahko odstranite zaščito in jo obrišete. Nekatere modele lahko, če so zelo umazani, pomivate tudi v pomivalnem stroju. Upoštevajte informacije v opisu izdelka.

  3. Ko se odstranjeno ohišje popolnoma posuši, ga lahko ponovno privijete. Pozor: del letve z vtičnicami, skozi katerega med polnjenjem teče tok, ne sme priti v stik s tekočino.


  Čiščenje vgrajenih letev z vtičnicami  1. Pred čiščenjem izklopite električno varovalko te vtičnice iz vira napajanja.

  2. Z napravami za merjenje napetosti se lahko prepričate, da v razdelilnih vtičnicah ni več toka.

  3. Ko ste prepričani, da skozi letev z vtičnicami ne teče več tok, lahko odstranite ohišje in ga obrišete.

  4. Tako kot pri mobilnih letvah velja, da mora biti ohišje popolnoma suho, preden ga privijete nazaj na letev z vtičnicami.


  Nakup varnostnih razdelilnih vtičnic  V naši ponudbi lahko najdete ustrezne modele, od podaljškov do razdelilnih vtičnic in kabelskih bobnov. Kot dodatek za delovno mizo ali pisalno mizo lahko letve z vtičnicami uporabljate na številne načine. Če imate o tej kategoriji izdelkov kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas. Naša prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala.
  Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:  Svetilke za delovno mesto | Podloge ESD | Delo s kabli | Delavniški pulti | Vozički za orodje | Pisalne mize