080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Format projekcijske stene
 

Projekcijski vozički

Dovolite, da vam predstavimo naše premične pomočnike in spremljevalce za vašo naslednjo predstavitev. Z vozički za projektorje in projekcijskimi vozički lahko transportirate projektorje in druge projekcijske pripomočke natanko tja, kjer jih potrebujete. Vedno je namreč lepo, če se lahko zanesemo na svoje pomočnike.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 6
| | |
Neto
245,-
Neto
1.010,-
MAUL - Miza za projektor
območje nastavitve višine 750 - 1200 mm
Neto
403,50
Voziček za projektor
VxŠxG 882 x 508 x 432 mm
Neto
238,50
Projekcijska stena
za sistem z dvojnimi vodili
Neto
od 564,-
Voziček za projektor
območje nastavitve višine 800 - 1250 mm
Neto
195,70
Najdenih je bilo toliko artiklov: 6
Projekcijski vozički – nepogrešljivi pomočniki pri predstavitvah!
Dober projekcijski voziček prihrani živce – kar vedo vsi, ki so že kdaj malo pred predstavitvijo obupano poskušali usposobiti projektor, ki visi pod stropom. Projekcijski voziček vam prihrani te neprijetnosti, saj je projektor vedno na dosegu, ko ga potrebujete. In tudi drugače ste s projekcijskim vozičkom veliko bolj prilagodljivi. Z njim lahko projektor brez težav uporabljate v različnih sobah za sestanke. Podstavek za projektor preprosto postavite na ustrezno razdaljo v prostoru in že imate zelo ostro sliko na steni ali platnu, ne glede, kje ste. Takšni projekcijski vozički so zato nepogrešljivi na sejmih in konferencah, pa tudi seminarjih, univerzah in v šolah.

Nastavitev višine ali nagiba: pri projekcijskih vozičkih so pomembne podrobnosti
Na projekcijski voziček torej samo postavite naprave za predstavitve. Čisto tako preprosto pa vseeno ne gre, saj morate pred nakupom premisliti, kako boste uporabljali projekcijsko mizo. Pomembno merilo je na primer ustrezna velikost. Če želite projekcijski voziček postaviti spredaj v prostoru, morate paziti, da gledalcem ne bo zastiral pogleda. Če pa bo voziček stal zadaj, mora biti dovolj visok, sicer bodo kolegi pred njim motili prenos slike na platno. Kadar se o načinu uporabe ne morate odločiti že vnaprej, je najbolje, da izberete model z nastavitvijo višine. V naši ponudbi najdete tudi projekcijske mize z nagibno površino za postavitev ali z več nivoji. To je zelo praktično, kadar želite na projekcijski voziček poleg projektorja ali grafoskopa postaviti še prenosni računalnik, laserski kazalnik ali pomembne dokumente. Odvisno od različice se najde prostor tudi za dekodirnik, kamero ali zaslone – izberite si ustrezni model!
Primerjava izdelkov